Než půjde do školy…

grafomotorikanahled
Než vaše dítě vyrazí poprvé do školy, můžete mu pomoci s nácvikem psaní. Obzvlášť máte-li dítě s tuhým zápěstím a nechutí ke kreslení, při kterém by ruku přirozeně rozhýbávalo. Zahrajte si tedy doma na školu s další z barevných publikací Grafomotorika, do kterých je přímo přikázáno psát!

Tato knížka dětem zpestří a usnadní nácvik psaní písmen a číslic. Procvičování základních tahů písmen i číslic je doplněno veselými obrázky a texty, se kterými bude pro děti psaní hračka. Zábavnou formou tak hravě zvládnou psaní velkých i malých písmen, a také se snadno naučí psát číslice. Velký formát písanky zaručuje dostatek prostoru na procvičování.

S touto knížkou jde dětem psaní hezky od ruky!

Ukázka z knihy:

 A ukazkaCukazka

Prolistujte si celou ukázku.

Grafomotorika: Moje první písanka

Autorka: Helena Uhlířová

Počet stran: 88
Vazba: brožovaná
Formát: 210×290 mm
ISBN: 978-80-271-0859-6
Doporučená cena: 179 Kč

 

Knihu Grafomotorika: Moje první písanka vydalo nakladatelství Grada.

 

Helena Uhlířová

Vystudovala psychologii na FF UK Praha , složila atestaci z klinické psychologie,  psychoterapie, specializační atestaci z dětské klinické psychologie. Výcvik v systemické rodinné terapii (dr.Boš a dr. Špitz)

Pracovala krátce na DPA Ml. Boleslav, od konce 80. let na pediatrické klinice FN Motol, pečuje o dětské pacienty na dialyzačně transplantační jednotce a podílí se na publikacích v této oblasti. Dlouhodobě se stará o nemocné cystickou fibrózou při občanském sdružení. Působí také jako klinická psycholožka v Centru sociálně-zdravotních služeb Praha Řepy.

Je autorkou knih uvolňovacích cviků pro lepší grafomotoriku, např.:

Zdroj informací: Rodinná terapie


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGrafomotorika – Už se můžu smát, už se učím psát!
Zábavné procvičování a uvolňovací cviky

Uhlířová, Helena

Grada, 2017

Napsat komentář