Vyhrajte sadu květinových vykládacích karet

kouzelna-moc-kvetin-perex
Stojíte před důležitým životním krokem a potřebujete dodat odvahu? Chcete získat nadhled a zklidnit svoji mysl? Zkuste to vše získat s pomocí vykládacích karet s překrásnými obrázky květin, mezi kterými najdete například jasmín, levanduli nebo pomněnku.

Voňaví rádci

kouzelna-moc-kvetin-ukazka-1Květiny jsou dokonalými průvodci při věštění, neboť podobně jako andělé přesahují svou fyzickou formu. Mnoho kultur a kosmologií květinám připisuje význam, který́ dalece přesahuje jejich léčebné účinky a krásu: představují božstva, odvěké duchovní příběhy, emoce, myšlenky, souvztažnosti, moudré vedení, mocná znamení – všechno, čeho si lidstvo odjakživa cenilo.

Nádherné vykládací karty Kouzelná moc květin můžete využít k získání nadhledu, zklidnění mysli, ujištění se o tom, co tušíte, nebo uskutečnění změn, po kterých toužíte. Poskytnou vám jak obecné, tak zcela konkrétní rady a dovedou vás k úspěchu. Mezi 44 květinami najdete například Vlčí mák, Kalu, Pomněnku, Jasmín, Durman a Levanduli.

 

Kouzelná moc květin

Autorka: Tess Whitehurst

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Ilustrace: Anne Wertheim
Překlad: Kateřina Česalová
Počet stran: 190 + 44 karet
Vydáno: 5/2017
ISBN: 978-80-7370-474-2

 

Přečtěte si více o knize Kouzelná moc květin, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

kouzelna-moc-kvetin-ukazka-2

 

Vyhrajte knihu Kouzelná moc květin

Květiny jsou v mnoha kulturách považovány za představitele božstev a moudrého vědění. Vy jejich motivy můžete využít k získání nadhledu, zklidnění mysli a utvrzení se ve svých rozhodnutích. Kniha a sada 44 vykládacích karet vám pomůže najít jasné odpovědi na vaše otázky.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu a sadu karet Kouzelná moc květin vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu a sadu karet Kouzelná moc květin
probíhá od 1. do 7. dubna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy a sady karet Kouzelná moc květin

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzelná moc květin
Kniha a 44 karet

Whitehurst, Tess

Synergie Publishing SE, 2017

Vyhrajte sadu květinových vykládacích karet - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. opice1956 opice1956 napsal:

    Tak si marně lámu hlavu, jestli se otázka v soutěži opravdu ptá na „Karty pravé lásky“, o kterých není v tomto článku, ačkoli na něj v nápovědě odkazujete, sebemenší zmínka. Odpověď jsem samozřejmě dohledala jinde, ale je mi to divné…

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý den,

      moc se omlouváme za matení soutěžících. Původně se otázka měla ptát na počet Květinových karet, ale vzhledem k tomu, že počet karet v sadách je odlišný, necháme otázku tak, jak je, abychom nediskvalifikovali ty, kteří na otázku již správně odpověděli.

Napsat komentář