Získejte misi o získání vyspělé vesmírné lodi

mise-saturn-perex
K planetě Saturn se podle monitorů v Caltechu blíží jakési těleso. Brzy se ukáže, že se nejedná o žádný běžný vesmírný objekt, ale děje se něco mimořádného. A v tom okamžiku začíná nejdůležitější výzkumná cesta mezinárodní posádky.

Neznámá pokročilá technologie

Píše se rok 2066. Zaměstnanec Caltechu si při pozorování jen tak mimochodem všimne anomálie – něco se blíží k Saturnu a zpomaluje. Vesmírné objekty nebrzdí – to dělají jen kosmické lodě.

Závěr jednání vlády je jasný: ten, kdo dokázal postavit tuhle loď, je v technologiích nejméně sto let napřed, a kdo se této lodi zmocní a dokáže ji dostat na Zemi, bude mít tak velkou výhodu, že mu žádný jiný národ nebude moci konkurovat. Číňané souhlasí…

Začíná nejdůležitější cesta v historii výzkumu vesmíru. Dobrodružství o odvaze, zradě, vynalézavosti, tajemství a udivujících objevech, protože členové narychlo složené mezinárodní posádky zjišťují, že jejich sílu a rozum otestují nejen nepřátelé ze Země…

 

Mise Saturn

Autor: John Sandford

Vydalo: nakladatelství Omega
Počet stran: 488
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2018
ISBN: 978-80-7390-675-7

Přečtěte si více o knize Mise Saturn, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Omega.

Nakladatelství Omega se zabývá především vydáváním klasické české a světové literatury s novými obálkami, ale věnuje se i novým autorům a knihám. Vydává publikace v pestré škále edičních řad, mimo jiné edice Beletrie, kde vycházejí knihy českých i světových autorů. Specialitou mezi edicemi je regionální literatura – pověsti a městské legendy.

 

O autorovi

john-sandfordJohn Sandford je pseudonym pro držitele Pulitzerovy ceny, novináře Johna Campa. Je autorem dvaceti šesti Prey románů; čtyř Kidd románů, devíti Virgil Flowers románů a spolu se svou ženou Michele Cook také tří knih pro dospívající mládež. Žije v Santa Fe v Novém Mexiku.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Omega)

 

Vyhrajte knihu Mise Saturn

Kosmická loď, kterou zachytily přístroje Caltechu, je to nejvyspělejší, co kdy kdo viděl. Technologie, které v sobě skrývá, jsou mnohem dál, než ty, které dosud lidstvo zná. Ten, kdo by se lodi dokázal zmocnit a dostat ji na Zemi, získal by bezkonkurenční výhodu oproti ostatním státům. A právě tehdy začíná nejdůležitější cesta v historii výzkumu vesmíru, na které však mezinárodní posádka bude muset bojovat nejen s nepřáteli z vlastní planety. Začtěte se do sci-fi thrilleru od držitele Pulitzerovy ceny Johna Sandforda, na kterém s ním spolupracoval uznávaný fotograf a dobře známá postava sci-fi světa Ctein.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Omega vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Mise Saturn vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Mise Saturn
probíhá od 21. března do 3. dubna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 sci-fi knihy Mise Saturn

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMise Saturn

Sandford, John

Edice Knihy Omega, 2018

Získejte misi o získání vyspělé vesmírné lodi - DISKUZE

Počet reakcí: 9
  1. jcerny napsal:

    Hlásání : Zoopisník vpořádku u adresáta. Díky

  2. Leni07 napsal:

    Děkuji moc za knižní výhru – dneska dorazila v pořádku.

  3. mikewin mikewin napsal:

    no, asi to poslali normálně a nějaký pošťák má moji knížku doma :(

  4. mikewin mikewin napsal:

    poštu jsem hlídal a nikde nic, asi to zase rozprodali a na nás se vykašlali …

  5. mikewin mikewin napsal:

    zatím nic, jestli nebude zítra lísteček, jdu na poštu :)

  6. mikewin mikewin napsal:

    Dobrý den,
    také už téměř měsíc marně čekám na knížku Mise Saturn, byl jsem se i dle Vaší rady 3 x ptát na poště a stále nic …. je nějaký problém ?

Napsat komentář