Zahrajte si o knihu, která vás odnaučí stěžovat si

svet-bez-stiznosti-perex
Neustále si stěžujete na svůj život, práci a lidi okolo sebe? Přestaňte s tím a uvidíte, že tím prospějete především sami sobě. Začněte si užívat život a to dobré, co vám nabízí. V publikaci, kterou vám představíme, se dozvíte, jak na to.

Inspirujte sebe i své okolí

NAŠE MYŠLENKY UTVÁŘEJÍ NAŠE ŽIVOTY A NAŠE SLOVA VYPOVÍDAJÍ O TOM, JAK MYSLÍME

To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz. V této knize se dozvíte, co dělá stížnost stížností, proč je stěžování tak destruktivní, jak si přestat stěžovat a jak k tomu inspirovat i ostatní. Je plná praktických návodů a příběhů lidí, kteří touto životní transformací už prošli. Naučí vás nejenom si nestěžovat, ale celkově být pozitivnější a mít takový život, o jakém jste vždy snili. Navíc se díky speciálnímu nestěžovacímu náramku můžete zúčastnit 21denní výzvy a přidat se tak k více než 10 milionům lidí ve 106 zemích světa.

 

Svět bez stížností

Autor: Will Bowen

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Petra Vlčková
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-7370-493-3

Přečtěte si více o knize Svět bez stížností, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Ve svých rukách držíte tajemství proměny svého života. Tato slova jsem poprvé napsal před téměř pěti lety a dnes jsem ještě víc než kdy dřív přesvědčený o tom, že jsou pravdivá. Za posledních pět let se k myšlence „nestěžování“ přihlásilo přes deset milionů lidí ve 106 zemích a díky tomu se změnila jejich rodina, práce, církevní společenství, škola a nejvýrazněji jejich vlastní život.
Použili k tomu jednoduchou techniku: navlékli si na ruku fialový silikonový náramek a pokaždé, když si postěžovali, ho přendali z jednoho zápěstí na druhé, dokud se jim nepodařilo prožít jednadvacet dní za sebou bez stížností, kritizování a pomlouvání. Jakmile to zvládli po dobu jednadvaceti dní, vytvořili si tak nový návyk. Tím, že se naučili uvědomovat si, co říkají, a dokázali svá slova změnit, změnili také svoje myšlenky a začali si budovat život podle vlastních představ. (str. 11)

 

Vyhrajte knihu Svět bez stížností

Připojte se s unikátní knihou Willa Bowena, jež představuje jeho metodu nestěžovacího náramku, k více než 10 milionům lidí, kteří si přestali škodit věčným negativismem a začali žít spokojený život, po jakém toužili. Zjistěte, proč a v čem je stěžování destruktivní pro vás i vaše okolí a během 21denní výzvy se naučte myslet pozitivně a hledat na všem to dobré. Motivaci a impulz pro změnu vám nabízíme právě teď.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Svět bez stížností vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Svět bez stížností
probíhá od 18. do 24. února 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Svět bez stížností

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSvět bez stížností
Jak si přestat stěžovat a začít si užívat takový život, jaký jste vždycky chtěli

Bowen, Will

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář