Zahrajte si o dobrodružnou výpravu na dračím hřbetu

dracek-zog-a-princezna-rebelka-perex
Dráček Zog je tím nejsnaživějším žákem moudré slečny Drakounové, ale zároveň jako by přitahoval všechny pohromy a nezdary. S takovou si o zlaté hvězdě pro toho nejlepšího může nechat zdát. Alespoň dokud se neobjeví princezna Ella.

Létající pomoc na každé trápení

dracek-zog-a-princezna-rebelka-ukazka-2Víte, čemu se učí malí dráčci v dračí škole moudré slečny Drakounové? Učí se tam létat, řvát, chrlit oheň, ale taky chytat princezny nebo bojovat s rytířem.

Dráček Zog je tím nejsnaživějším ze všech žáků, ale také tím, komu se nevyhne žádná pohroma. S každou zkouškou (a každým úrazem, modřinou nebo ochořením) se zdá, že je jeho sen o získání zlaté hvězdy pro toho nejlepšího vzdálenější a vzdálenější. Když se ovšem do věci vloží princezna Ella, jde všechno snáz a Zog s její pomocí nakonec dosáhne vytouženého cíle. Ella totiž není jen tak nějaká princezna – je to pořádná rebelka! Nažehlené šatičky a drahokamy jí nic neříkají, raději by cestovala po celém světě a pomáhala potřebným. A přesně to také udělá – na zádech dráčka Zoga!

Kdo to volá o pomoc? Mořská panna, která se spálila na sluníčku? Nachlazený lev? Nešťastný jednorožec? Stačí zavolat létající ambulanci, která najde lék na každé trápení!

 

Dráček Zog a princezna rebelka

Autorka: Julie Donaldson

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Ilustrace: Axel Scheffler
Počet stran: 64
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 2/2018
ISBN: 978-80-87034-88-0

Přečtěte si více o knize Dráček Zog a princezna rebelka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Ukázka z knihy

dracek-zog-a-princezna-rebelka-ukazka

 

Vyhrajte knihu Dráček Zog a princezna rebelka

V dračí škole moudré slečny Drakounové se malí dráčci učí vše, co budou v životě potřebovat, a ten nejlepší se bude moci pyšnit zlatou hvězdou. Přesně o tom sní dráček Zog, jenže smůla se mu lepí na paty a jeho naděje se tak s každým nezdarem zmenšuje. A přesně v tu pravou chvíli se objeví princezna Ella, díky které věci začnou nabírat správný směr. Navíc si společně užijí plno zábavy a dobrodružství a vy si o tom s vašimi dětmi můžete přečíst v knize od Julie Donaldson, kterou překrásně ilustroval Axel Scheffler.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dráček Zog a princezna rebelka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dráček Zog a princezna rebelka
probíhá od 14. do 27. února 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Dráček Zog a princezna rebelka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDráček Zog a princezna rebelka

Donaldson, Julia

PRESCO GROUP a.s., 2018

Napsat komentář