S Astrokocourem za tajemstvími vesmíru

Profesor Astrokocour
Seznamte se s profesorem Astrokocourem, nejchytřejší kočkou na světě. Odhalí vám tajemství vesmíru a provede vás celou sluneční soustavou. A pozor! Je to odborník nejen na vesmír, ale i na Slunce. Tak neváhejte a vydejte se na cestu za poznáním.

Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety sluneční soustavy. Profesor Astrokocour je nejchytřejší kočka, jakou asi kdy potkáte! Dokonce má titul ze skoro všech vědních oborů, jaké pod sluncem existují! A když mluvíme o Slunci, tak na to je odborník taky! V knize Hranice vesmíru vám poví všechno možné o naší hvězdě a naší planetě, o sluneční soustavě, o naší galaxii a o vesmíru. A nedá si pokoj, dokud to neprobere důkladně, protože znáte kočky: vždycky dostanou to, co chtějí!

Ukázky z knihy

Profesor Astrokocour 1
Profesor Astrokocour 2

Další ukázky naleznete na stránkách nakladatele.

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

Autor: Dominic Walliman
Přeložil: Richard Podaný
Ilustroval: Ben Newman

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 295×295 mm
ISBN: 978-80-86803-42-5
Doporučená cena: 395 Kč

Knihu Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru vydalo nakladatelství Labyrint


Labyrint je nakladatelství a kulturní revue. Mezi jeho kmenové autory patří např. Petr Sís, Jaroslav Rudiš, Jaromír 99, Lenka Reinerová, Olga Walló, David Böhm a Dr. Racek. Podporuje řadu nezávislých kulturních projektů a spolupořádá mezinárodní komiksový festival KomiksFEST! Kvalitní beletrii, českou i překladovou prózu, knihy o umění, komiksy a knížky pro děti vydává již přes 20 let.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProfesor Astrokocour: Hranice vesmíru

Walliman, Dominic

Labyrint, 2017

Napsat komentář