Získejte případ vražd v advokátní kanceláři

Phillip Margolin_Krvave pravo
Úspěšný advokát Dale Masterson je v případě vraždy Christine Larsonové, která byla jeho podřízenou, jasným podezřelým. Jenže policie brzy o svou šanci na rychlé uzavření případu přichází, protože právník se sám stane obětí zločinu.

Kdo vraždí právníky?

Advokát Dale Masterson je bohatým a úspěšným zástupcem ropných a uhelných společností. Když je jeho podřízená, Christine Larsonová, nalezena mrtvá, dostává se on i jeho firma pod drobnohled. Celý na první pohled jasný případ se však zamotá, když je Masterson ve svém sídle ubit k smrti a svědek vidí z místa prchat jeho syna. Brandon, posedlý záchranou planety, se k vraždě svého otce přizná – byla to pomsta za všechny jeho kontroverzní klienty, kteří ničí životní prostředí i životy obyčejných lidí.

Právnička Amanda Jaffeová má obhajovat Brandona, ale případ se začíná komplikovat – pokud je Brandon nevinný a bere na sebe roli mučedníka, kdo tedy Mastersona zavraždil? A jaká je spojitost mezi vraždou Mastersona a Larsonové?

 

Krvavé právo

Autor: Phillip Margolin

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Anna Gibson
Počet stran: 288
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-271-0027-9

Přečtěte si více o knize Krvavé právo, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte ani na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„Požádej, prosím, Toma, aby za mnou přišel,“ řekla.
„Jasná zpráva,“ odpověděla Brittney, vycouvala z kanceláře a zavřela za sebou dveře. „Šéfka s tebou chce mluvit,“ řekla Brittney Tomovi do firemního telefonu.
O čtyři minuty později Brittney vzhlédla a uviděla Toma, jak vchází do Christininy kanceláře a zavírá za sebou dveře.
O dvacet minut později Brittney uslyšela zvýšené hlasy vycházející z Christininy kanceláře. Moc dobře neslyšela, o čem Tom a její šéfová mluví, ale rozhodně se hádali. Deset minut poté se dveře kanceláře rozletěly a Tom rychle odkráčel chodbou a zmizel na schodišti.

 

Vyhrajte knihu Krvavé právo

Jak spolu souvisí vraždy Christine Larsonové a Dalea Mastersona? Zabývala se snad jejich advokátní kancelář případem, který byl někomu trnem v oku? Nebo za vraždou úspěšného právníka skutečně stojí jeho syn, jak sám obviněný tvrdí, a Christine má na svědomí někdo jiný? Kolem celého případu se vznáší spousta otazníků a Amanda Jaffeová bude mít při sestavování obhajoby svého klienta těžkou hlavu. Podaří se nakonec odhalit vraha, který má spadeno na obhájce práv? To si přečtěte v napínavé knize amerického spisovatele, který čerpá z vlastní právnické praxe v oblasti trestního práva, Phillipa Margolina.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Krvavé právo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Krvavé právo
probíhá od 27. listopadu do 10. prosince 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi knihy Krvavé právo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrvavé právo

Margolin, Phillip

Cosmopolis, 2017

Získejte případ vražd v advokátní kanceláři - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Hezký večer, dnes v dopoledních hodinách mně byla doručena tato kniha, kterou jsem tu vyhrála. Došla v pořádku a moc za ni děkuji a zároveň přeji všem v redakci klidný poslední předvánoční týden!

Napsat komentář