Zasoutěžte si o cestu k hlubším prožitkům ze sexu

tantricky-orgasmus-pro-zeny-perex
Věděli jste, že sex má na naše tělo řadu pozitivních vlivů? Nejen, že při něm spálíte mnoho kalorií, ale orgasmus má také blahodárný vliv na naši duševní pohodu. Pokud si chcete užít extatickou blaženost, poradíme vám, jak na to.

Sexualita skrytá v ženském těle

REVOLUČNÍ PŘÍSTUP K ŽENSKÉ SEXUALITĚ – UVOLNĚNÍ JAKO KLÍČ K DOSAŽENÍ HLUBOKÝCH ORGASMICKÝCH STAVŮ!

Naplno prožitý sex nás vyživuje láskou, omlazuje tělo a obnovuje duševní zdraví. Tantrický orgasmus pro ženy přináší nový pohled na extatickou blaženost, která se v ženském těle skrývá, a ukazuje, jak ji osvobodit za pomoci nadčasové moudrosti Východu. Naučíte se, jak cirkulovat orgasmickou energii, proč je důležitější stimulace prsou než vaginy, seznámíte se s technikou vědomého milování a jak mohou ženy napomoct mužské erekci.

Tantrický orgasmus pro ženy ukazuje, že existují aspekty sexuality, které se týkají pouze žen, a ty lze velmi dobře využít při ovlivňování a posilování sexuálního prožitku – jak ženy, tak i jejího partnera.

 

Tantrický orgasmus pro ženy

Autorka: Diana Richardson

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Kristýna Kučerová
Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2017
ISBN: 978-80-7370-439-1

Přečtěte si více o knize Tantrický orgasmus pro ženy, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Pro nové pochopení sexuality je žena zásadním výchozím bodem. Toto hnutí musí vycházet od žen a dál se rozšiřovat do společnosti – prostřednictvím jejich milenců, přátel, lásek na jednu noc, matek, které učí své dcery, a otců, kteří učí své syny. Je zapotřebí, aby ženy začaly mluvit samy za sebe, vyjadřovaly své potřeby a citlivost. A je zapotřebí, aby muži jejich vzkazům věnovali pozornost. Největší potenciál skutečného sexuálního naplnění a lásky spočívá ve spojení ženy a muže na společné cestě sexuálního sebeobjevování.
Žena ovšem může mnohé dokázat i bez vědomé spolupráce muže. Sex je způsob, jak se dostat co nejblíž k sobě, proniká do všech buněk těla, dotýká se jich a mění je. Zkoumáním vlastní sexuality objevíme, kdo doopravdy jsme pod nánosem společenské přetvářky a konvencí, k nimž se obvykle uchylujeme, abychom zakryli své nejhlubší sexuální já. (str. 14)

 

Vyhrajte knihu Tantrický orgasmus pro ženy

Využijte aspekty sexuality, díky kterým posílíte nejen svůj vlastní prožitek ze sexu, ale také ten partnerův. Osvoboďte sílu, která se skrývá v ženském těle, s pomocí moudrosti Východu a uvidíte, že po naplno prožitém sexu se budete cítit fantasticky nejen fyzicky, ale také duševně. Kniha Diany Richardson, která je také autorkou publikace Vědomé milování, vám prozradí, jak na to.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tantrický orgasmus pro ženy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tantrický orgasmus pro ženy
probíhá od 19. do 25. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Tantrický orgasmus pro ženy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTantrický orgasmus pro ženy

Richardson, Diana

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář