Odhalte tajemství lidského těla

Co se skryva v nasem tele
Aina Bestardová vytvořila s pomocí techniky RGB ilustrace krásnou a poučnou knížku pro děti, která je seznámí se všemi tajemstvími lidského těla.

Zajímá tě, jak vypadá lidské tělo uvnitř? Podívej se přes jednu ze tří barevných lup a uvidíš, co jinak zůstává očím skryto. Každá lupa odhalí jiné tajemství. To je kouzlo! Neobyčejná knížka pro děti od čtyř let, v níž autorka použila fascinující techniku RGB ilustrace, láká k poznávání tajů lidského těla.

 

Co se skrývá v našem těle?

Autorka: Aina Bestardová
Přeložila: Jana Písařová

Počet stran: 24
Vazba: vázaná
Formát: 270×286 mm
ISBN: 978-80-7577-216-9
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Co se skrývá v našem těle? vydalo nakladatelství Host.

 

Ukázky z knihy

Co se skryva v nasem tele_promo1

Co se skryva v nasem tele_promo2

 

Aina Bestardová

Aina Bestardová (* 1981) je ilustrátorka a módní návrhářka žijící na Mallorce. Přes pět let navrhovala boty pro značku Camper, v současné době se věnuje ilustraci dětských knih. Co se skrývá v našem těle? patří do série autorských knih, které vycházejí již ve třinácti jazycích.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Host.


Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCo se skrývá v našem těle?

Bestardová, Aina

Host, 2017

Napsat komentář