Zahrajte si o další porci zábavy s kreslenými hrdiny

maxinozka-na-stope-2-perex
Animovaný film, jehož hlavní hrdina Adam přezdívaný Maxinožka pátrá po svém tatínkovi, nabízí mnohá dobrodružství. S postavami z filmu se můžete nyní setkat také v papírové podobě a užít si s nimi ještě více legrace.

Chytrá zábava pro vaše ratolesti

maxinozka-na-stope-2-ukazkaSeznamte se s hrdiny celovečerního animovaného FILMU MAXINOŽKA!

MAXINOŽKA… přezdívka ADAMA, odvážného kluka, který se vydává na dobrodružnou cestu, aby pátral po svém dávno ztraceném tátovi, který mu moc chybí. Rozkrývá nečekanou pravdu: jeho otcem není nikdo jiný než legendární LESNÍ MUŽ!

CHYTRÁ aktivní ZÁBAVA — otestujte svůj postřeh, logické myšlení, paměť, pozorovací schopnosti, prostorovou představivost, zručnost a fantazii.

 

Maxinožka: Na stopě 2

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 24 + 2 listy samolepek
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2017
ISBN: 978-80-87034-57-6

Přečtěte si více o knize Maxinožka: Na stopě 2, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1 a ukázka 2.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihu Maxinožka: Na stopě 2 a tričko

S Adamem, kterému se přezdívá Maxinožka, a jeho přáteli se už možná vaše ratolesti znají z celovečerního animovaného filmu, ale víte, že si s nimi nemusí užívat zábavu pouze v kině nebo doma u televize? Nyní mají možnost se s hrdiny zabavit i jinak – prostřednictvím knihy – a potrénovat u toho paměť, zručnost, logické myšlení a další dovednosti. V knize navíc najdou nejenom řadu hádanek a dalších úkolů, ale také dva listy samolepek, které je jistě potěší.

maxinozka-na-stope-2-vyhraVe spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může vyhrát knihu Maxinožka: Na stopě 2 a tričko s hrdiny filmu pro děti ve věku 7–8 let. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Maxinožka: Na stopě 2 a tričko
probíhá od 30. října do 12. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 sešitů Maxinožka: Na stopě 2 a tričko

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMaxinožka: Na stopě 2

PRESCO GROUP a.s., 2017

Zahrajte si o další porci zábavy s kreslenými hrdiny - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. sylver napsal:

    Dobrý den,
    výhra dorazila v pořádku.Tričko je moc pěkné. Děkuji.

Napsat komentář