Napínavý závěr Feralů

Jacob Grey_Feralove_Pomsta Bile vdovy
Úspěšnou urban fantasy trilogii Feralové uzavírá obzvlášť napínavá Pomsta Bílé vdovy. Hlavní hrdina příběhu Krák je nucen čelit dosud největšímu nebezpečí, které ohrožuje i jeho nejbližší.

Pavoučí kletba. Odhalení minulosti. Mocný pavoučí feral spřádá sítě, v nichž má uvíznout sám Krák. Akční příběh vás nenechá vydechnout. Krák porazil obávaného Mistra Snovače i Muší matku. Na obzoru je však další feral, který kráčí ve smrtících šlépějích svého pavoučího předchůdce. Feralka známá jako Bílá vdova má za úkol zničit Kráka a obnovit v Blackstoneu staré časy zločinu a strachu. Na její stranu se postaví noví feralové – uprchlí trestanci z blackstoneské věznice se svými šiky zabijáckých zvířat. Všichni Krákovi blízcí se ocitnou ve smrtelném nebezpečí. Co když je tentokrát ochránit nedokáže? Vzrušující zakončení urban fantasy série Feralové. V sázce je víc, než si kdy Krák dokázal představit.

 

Pomsta Bílé vdovy

Feralové 3
Autor: Jacob Grey
Přeložila: Denisa Streublová

Počet stran: 237
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7577-180-3
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Pomsta Bílé vdovy vydalo nakladatelství Host.

 

Ukázka z knihy

Vůbec netuší, pomyslel si Krák. Vůbec netuší, v jakém jsou nebezpečí.
Vyhrnul si límec, přestože už byl promočený až na kost, a rozhlédl se po ulici. V tomto ošklivém počasí byla téměř opuštěná až na několik lidí, kteří si hleděli svého. Pod markýzou, ze které crčela voda, stál muž v tmavém obleku a pojídal sendvič. Krák přeběhl kluzkou silnici. Matka s malým synem, který se jí držel za ruku, spěchali do obchodu s obuví, aby se schovali před lijákem.
Pršelo už celé dny a zdálo se, že nikdy nepřestane. Proudy vody se valily ulicemi a střecha, na níž Krák stál, byla pokrytá kalužemi. Podíval se na obnošené tenisky, které našel v kontejneru s oblečením. Déšť dávno prosákl látkou a nohy mu v botách čvachtaly, ale za život promokl už tolikrát, že mu to ani nevadilo. (str. 9)

Přečtěte si celou ukázku.

 

Jacob Grey

Jacob Grey je autor, o kterém se toho ví jen málo. Údajně žije v jednom velkém městě ve Spojených státech, kde se po nocích toulá ulicemi a sní o svých temných příbězích. Miluje zvířata a mluví s vránami… Nikdo však neví, jestli jejich krákání opravdu rozumí. Pomsta Bílé vdovy (2017) je závěrečný díl urban fantasy trilogie Feralové, který navazuje na předchozí knihy Pod křídly vran (česky Host 2016) a Černý roj útočí (česky Host 2016).

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Host.


Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePomsta Bílé vdovy
Feralové 3

Grey, Jacob

Host, 2017

Napsat komentář