Získejte volné pokračování příběhu udatného Tase

cas-vlku-audiokniha-perex
Hynek Tas z Boru strávil ve službách krále dlouhých sedmnáct let, než se mu konečně podařilo svého pána přesvědčit, aby jej propustil. Jako výsluhu dostává hrádek Vlkov, ale ani zde nenajde klid, po kterém toužil.

Boj za čest, hrdost a blízké

Volné pokračování autorova románu Čtvrtý králův pes.

Píše se rok 1417 a Hynku Tasovi z Boru se konečně podařilo krále přemluvit, aby jej propustil ze služby. Jako výsluhu dostává hrádek Vlkov na jihu Čech, vklíněný do panství věčných králových rivalů – Rožmberků. Klid, po němž však Tas dlouhá léta toužil, se díky loupeživým tlupám a hordám husitů ne a ne dostavit. Neutěšená politická situace v zemi jej donutí opustit Vlkov a opět se vydat sloužit králi. Ten však brzy umírá. Tase čekají těžké chvíle, které ho možná budou stát život, ale on zůstává i nadále čestný, hrdý a ochotný bojovat za své blízké až do konce.

 

Čas vlků

Autor: František Niedl

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Dušan Sitek
Série: Hynek Tas z Boru
Délka: 15 hodin 18 minut
Vydáno: 10/2017

Přečtěte si více o audioknize Čas vlků, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku a přečíst náš článek.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

František Niedl se narodil v roce 1949 v Českých Budějovicích. Vystudoval SPŠ elektrotechnickou a po škole prošel profesemi elektromontéra, obsluhy vodní elektrárny, obsluhy rozvodny, byl učitelem v autoškole a majitelem cestovní kanceláře. Niedl je milovníkem literatury a historie celý život, do světa literatury však vstoupil až v roce 1989 románem Skleněný vrch. Po vydání prvního autorova románu došlo k třináctileté pauze. Poté se opět vrátil k literatuře a postupně vydal několik úspěšných knih.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Čas vlků

Hynek Tas z Boru cítí, že už není v tak dobré kondici jako před sedmnácti lety, kdy vstoupil do služeb krále. Požádá jej proto o uvolnění ze služby a za své udatné činy dostane hrádek Vlkov. Ten je potřeba opravit a řádně opevnit, což značně ztěžují nájezdy loupeživých tlup a husitů. Bezútěšná politická situace v zemi však Tase donutí nový domov opustit a vrátit se do boje. Jak si povede, to si poslechněte v audio verzi knihy Františka Niedla, kterou namluvil herec Dušan Sitek.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Čas vlků vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Čas vlků
probíhá od 21. října do 3. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Čas vlků

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČas vlků
Audiokniha

Niedl, František

Audiotéka.cz, 2017

Napsat komentář