Vyhrajte první případ detektivky Testové

cihani-perex
Odlehlým městečkem Canaan ve Vermontu otřásají spory o legalizaci homosexuálních manželství. Toto téma dokáže rozhádat i nejlepší přátele, proto se zdá, že vražda v domě jednoho z obyvatel s kauzou nějak souvisí. Ale co když tomu tak není?

Temnota skrytá za idylkou

Dokonce i v tichém Vermontu mohou poklidnou přítomnost rozvrátit hrůzné činy z minulosti.

Přátelskou a poklidnou atmosférou odlehlého městečka Canaan ve Vermontu otřásá spor o legalizaci homosexuálních manželství. Mezi lidmi to vře. Staří přátelé si nemohou přijít na jméno. Probouzí se strach, předsudky a násilí.

Když je tedy v domě advokáta, který se v případu výrazně angažuje, brutálně zavražděna mladá dívka, detektiv Sonja Testová nabude přesvědčení, že vražda musí mít s ostře sledovanou kauzou nějakou spojitost.

Jenže jak se mladá Sonja Testová noří do svého prvního vyšetřování vraždy hlouběji, odhaluje děsivé činy skryté po celá desetiletí a zjišťuje, že za idylickou tváří městečka se ukrývá temnota a zlo páchané na nevinných. A Sonja, matka dvou dětí, udělá všechno pro to, aby nevinné ochránila.

 

Číhání

Autor: Eric Rickstad

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Vratislav Kadlec
Počet stran: 390
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-7577-163-6

Přečtěte si více o knize Číhání, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorovi

eric-rickstadEric Rickstad je americký spisovatel, s manželkou a dcerou žije ve Vermontu. Jeho prvotina Reap (Sklizeň, 2000) byla zařazena do výběru The New York Times Noteworthy Novel. Kniha Tiché dívky (2014; česky Host 2016) se dostala mezi bestsellery The New York Times a USA Today. Číhání (2015) je autorův nejnovější román.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Číhání

S idylickou atmosférou městečka Canaan zahýbal spor o legalizaci homosexuálních manželství, je proto nasnadě, že brutální vražda mladé dívky v domě advokáta, který se v celém případu výrazně angažuje, musí mít s celou věcí spojitost. I nezkušená detektivka Sonja Testová si to zpočátku myslí, ale jen do té doby, než se do vyšetřování ponoří hlouběji. V tu chvíli začnou vyplouvat tajemství, která byla desítky let skrytá. Co vše se skrývá pod idylickou přetvářkou malého města ve Vermontu? To si přečtěte v druhé knize Erica Rickstada.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Číhání vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Číhání
probíhá od 12. do 25. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Číhání

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČíhání

Rickstad, Eric

Host, 2017

Napsat komentář