Vyhrajte nezrušitelné členství v záhadném spolku

manzelsky-pakt-perex
Alice a Jake představují pro své okolí dokonalý pár, proto nikoho nepřekvapí, když se rozhodnou vzít. Díky zvláštnímu svatebnímu daru, kterým je členství v exkluzivním a poněkud záhadném spolku, se však jejich život postupně začne měnit v noční můru.

Past na novomanžele

My víme, co je pro vás nejlepší. A donutíme vás to udělat. I kdyby vás to mělo zničit…

Novomanželé Alice a Jake. Dokonalý pár, před kterým se rozkládají nekonečné možnosti a šance. Snad i proto dostali od přátel jako svatební dar členství v exkluzivním a poněkud záhadném spolku nazvaném jednoduše Pakt.

Cíl Paktu je velmi jednoduchý: učinit vše pro to, aby manželské svazky všech členů zůstaly pevné a šťastné. Prostředky k dosažení tohoto cíle se také zdají být velmi rozumné: Vždy zvedni telefon, když ti volá partner či partnerka. Každý měsíc si navzájem dejte dárek. Každé tři měsíce si někam společně vyjeďte… A nikdy nikomu neříkejte o Paktu.

Alice a Jake jsou zpočátku okouzleni skvělými večírky, nebývalou pospolitostí a rozšiřujícím se okruhem přátel. Pak se ale objeví první pochyby a zanedlouho už oba tuší, že uvízli v pasti. Pakt se svými praktikami podobá sektě – členství je podle jeho představitelů nezrušitelné, stejně jako manželství. Jake a Alice nyní už vědí, že to, co jim mělo pomoci udržet manželství snů, se pozvolna stává největší noční můrou jejich života.

 

Manželský pakt

Autorka: Michelle Richmond

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Květa Palowská
Počet stran: 503
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2017
ISBN: 978-80-7498-228-6

Přečtěte si více o knize Manželský pakt, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

„Letíme domů?“ ptám se pilota.
„Záleží na tom, kde jste doma. Míříme do zálivu Half Moon Bay.“
„Nic vám o mně neřekli?“
„Křestní jméno, místo přistání, to je tak všechno. Jsem jenom taxikář, Jakeu.“
„Ale jste členem, nebo ne?“
„Jistě,“ přisvědčí nezúčastněným tónem. „Věrnost manželce, loajalita k Paktu. Dokud nás smrt nerozdělí.“ Obrátí se ke mně jen na tak dlouho, aby mi pohledem dal jasně najevo, že se nemám dál vyptávat. Dotyčného jsem nikdy předtím neviděl. (str. 7–8)

 

O autorce

michelle-richmondMichelle Richmond se narodila a vyrůstala v Alabamě, kde také vystudovala žurnalistiku a angličtinu. Nyní žije spolu s manželem a synem v Severní Kalifornii a kromě psaní se věnuje také akademické a vydavatelské činnosti. Je autorkou několika bestsellerů časopisu The New York Times – na svém kontě má již pět velmi vysoce hodnocených a cenami ověnčených románů a také dvě sbírky povídek. Její články, příběhy a povídky se pravidelně objevují v mnoha periodicích a antologiích, je také autorkou cestopisných okének a na kalifornské univerzitě vede mimo jiné i kurzy tvůrčího psaní.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Manželský pakt

Členství v exkluzivním a zároveň záhadném spolku jménem Pakt se novomanželům Alici a Jakeovi zpočátku jeví jako skvělý svatební dar. Mnoho večírků, nové přátele a doporučení, která mají pomoci utužovat vztah a lásku, ale brzy vystřídají podivné praktiky hraničící s pravidly sekty. A navíc Alice s Jakem zjistí, že členství v Paktu nelze zrušit. To, co mělo jejich manželství pomoci, začne postupně měnit jejich život v noční můru. Podaří se jim vymanit se z moci Paktu, nebo přijde ještě něco děsivějšího? To si přečtěte v napínavém thrilleru americké spisovatelky Michelle Richmond.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Manželský pakt vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Manželský pakt
probíhá od 15. do 28. září 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Manželský pakt

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeManželský pakt

Richmond, Michelle

Domino, 2017

Napsat komentář