Svědectví o překonané zdi

Zed
Proč k nám přijíždí zahraniční učitelé, jaké mají pohnutky opustit své zabezpečené jistoty a vyrazit do neznámé země? Přečtěte si originální výpověď přímo z pera učitele a jeho české studentky!

Zeď, kterou to neskončilo…
Ve městě Oskara Schindlera a slávy Schindlerova seznamu, kde se po staletí setkávali političtí a náboženští představitelé, se Jane a Dan seznamují v docela obyčejné školní třídě.
V reakci na podivnou otázku, kterou jí Dan položí, a také ze zájmu, proč tento laskavý učitel přijel do jejího města, se Jane rozhodne napsat mu e-mail… a dostane odpověď.
Mohou starý muž a mladá studentka, věřící a nevěřící, kteří pocházejí ze dvou různých kontinentů a kultur a mluví různými jazyky, překonat onu pomyslnou zeď, jež mezi nimi stojí, a najít místo pokoje, naděje a důvěry?

Zeď

Skutečný příběh
Autoři: Jana Vlčková, Daniel Lupton

Počet stran: 136
Vazba: brožovaná
Formát: 138×205 mm
ISBN: 978-80-7255-389-3
Doporučená cena: 190 Kč

 

Knihu Zeď vydalo nakladatelství Návrat domů.

Ukázka z knihy

Vstoupil do třídy. Jmenoval se Daniel Lupton a přišel nás učit angličtinu. Tento učitel se mezi námi objevil jednou, dvakrát a pak každý týden, kdy vedl nepovinné odpolední hodiny anglické konverzace. Na naší úplně první hodině mluvil o muži, který po laně přešel přes Niagarské vodopády a potom o mnoha dalších věcech z americké kultury. (str. 10)


Nakladatelství Návrat domů vydává populárně naučnou literaturu zabývající se aplikovanou psychologií, mezilidskými vztahy, výchovou dětí a systémem životních hodnost.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZeď

Vlčková, Jana - Lupton, Daniel

Návrat domů, 2017

Napsat komentář