Zahrajte si o strhující operaci tajné elitní jednotky

Elitni Sniper
Gil Shannon zřejmě přišel po neúspěšné misi o život, proto se musí ředitel tajného amerického protiteroristického programu Bob Pope s novým úkolem obrátit na jiné. Budou tito bojovníci stejně úspěšní, jako byl Shannon?

Válka proti mexickým drogovým kartelům

V dalším pokračování dějem nabité akční série Elitní sniper od spoluautora bestselleru Americký sniper je přísně tajná skupina elitních bojovníků nucena zapojit se do mexických drogových válek.

Když Bob Pope, ředitel tajného amerického protiteroristického programu, ztratí kontakt se svým nejosvědčenějším operativcem vrchním loďmistrem Gilem Shannonem, kterému se nepodařilo splnit úkol a zlikvidovat švýcarského bankéře, napomáhajícímu financování muslimských extrémistů, obává se, že Shannon přišel o život.

Proto když je v Ciudad de México zavražděna americká diplomatka přízračným sniperem – někdejším americkým vojákem, nyní pracujícím pro nejbezohlednější mexický drogový kartel –, musí se Pope s úkolem vystopovat zabijáka a odkrýt zkorumpované politiky, kteří stojí za vražedným spiknutím, obrátit na vysloužilého operativce Delta Force Daniela Crosswhitea a nejnovějšího hrdinu Elitního snipera, bývalého příslušníka zelených baretů Chance Vaughta.

Nejnovější strhující thriller řady Elitní sniper vás vezme na vzrušující dobrodružnou jízdu na obou stranách Atlantiku, plnou intrik a dramatických bojů, které si fanoušci této série tak oblíbili.

 

Elitní sniper: Neviditelný

Autoři: Scott McEwen, Thomas Koloniar

Vydalo: nakladatelství CPress
Překlad: Vladislav Valda
Počet stran: 424
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 6/2017
ISBN: 978-80-264-1528-2

Přečtěte si více o knize Elitní sniper: Neviditelný, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3, nebo naši recenzi.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Downlyová se rozječela, padla vedle něj na kolena a hlavu si kryla rukama. Motorky se na nyní prázdné ulici obrátily, znovu se přehnaly kolem nich a pokropily je palbou, kterou muži z ochranky opětovali. K zemi se zhroutil vyslanec Louis a další z agentů DSS. Vaught vyběhl do otevřeného prostoru, pečlivě zamířil na posledního jezdce, ujíždějícího pryč, stiskl spoušť a posledním nábojem v zásobníku ho srazil z motorky.
Náhle se opět objevili čtyři policisté na motocyklech a přehnali se kolem v patách za dvěma prchajícími motorkáři.
„Co to, kurva, ti poldové dělají?“ zařval Uriah. „Potřebujeme je tady!“
„Je to celý v hajzlu!“ Vaught, vracející se do krytu, vyměnil zásobník. „Je to léčka, do prdele! Pomoz Bogartovi zvednout Downlyovou a já se zatím podívám na Claye. Musíme odtud vypadnout!“ (str. 16)

 

Vyhrajte knihu Elitní sniper: Neviditelný

Bob Pope a jeho úřad stojí před nelehkým úkolem, během kterého mají vystopovat vraha americké diplomatky a odhalit jména zkorumpovaných politiků, kteří se spřáhli s nejnebezpečnějším a nejbezohlednějším z drogových kartelů v Mexiku. Protože nejosvědčenější operativec Gil Shannon se neozývá a nikdo neví, zda není náhodou po smrti, musí ředitel tajného amerického protiteroristického programu povolat do akce nové lidi. Jak si Daniel Crosswhite a Chance Vaught poradí s nebezpečnou misí? To si přečtěte v nejnovějším thrilleru ze série Elitní sniper od dvojice amerických autorů Scotta McEwena a Thomase Koloniara.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Elitní sniper: Neviditelný vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Elitní sniper: Neviditelný
probíhá od 3. srpna do 9. září 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Elitní sniper: Neviditelný

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeElitní sniper: Neviditelný

Koloniar, Thomas – McEwen, Scott

CPress, 2017

Napsat komentář