Americká bestsellerová autorka moderní fantasy literatury přichází s novou knižní sérií Alfa & Omega!

18353-stvanice_thumb
Na knižní pulty právě vtrhl jako čerstvý jarní vítr první díl nové série americké autorky Patricie Briggs s názvem ŠTVANICE. Nakladatelství FANTOM Print Vás při této příležitosti zve na autogramiádu spisovatelky  PATRICIE  BRIGGS!

 

Štvanice: Patricie Briggs

Polularita tzv. městské fantasy, kterou odstartovala série Stmívání autorky Stephenie Meyerové nabývá stále větších rozměrů i mezi českými čtenářkami. Nakladatelství FANTOM Print, největší specialista na sci-fi, fantasy a adaptace počítačových her v Česku,  vyšel čtenářkám vstříc již v roce 2009 mimo jiné vydáním série s hlavní hrdinkou Mercy Thompsonovou americké bestsellerové autorky Patricie Briggsové. Celá série již čítá 6 knih a doznala mnohatisícových nákladů i u nás.

V těchto dnech ovšem přichází na knižní pulty nová série této autorky s názvem Alfa & Omega, jejíž první díl Štvanice (Cry Wolf , česky 2012) vyšel v originále v roce 2008.

 

Štvanice

Autorka: Patricia Briggs
Vazba: vázaná s přebalem
Počet stran: 302
Rozměry: 145×205
ISBN:
978-80-7398-164-8
Cena
: 269 Kč

 

 

Knihu Štvanice vydalo nakladatelství Fantom Print

 

Hlavními hrdiny jsou vlkodlak Charles a jeho družka Anna, která je nadaná velmi specifickými schopnostmi. Anna dlouho netušila, že vlkodlaci existují, dokud jedné noci nepřežila krutý útok… a nestala se jedním z nich. Po třech letech na poslední příčce hierarchie smečky se naučila klopit hlavu a nikdy, nikdy nevěřit dominantním vlkům – dokud do jejího života nevstoupil Charles, syn alfy všech alfů. Charles však tvrdí, že Anna je nejen jeho družka, nýbrž i vzácná a ceněná omega. A právě Annina vnitřní síla a konejšivá přítomnost se ukáží být neocenitelné, když se spolu s Charlesem vydá na lov vlkodlačího odpadlíka – tvora pod kontrolou magie tak temné, že by mohl ohrozit celou smečku… Dobrodružství, milostný příběh i detektivní zápletka vytvářejí třaskavý koktejl výborného čtení.

Nepřehlédněte!

Nakladatelství FANTOM Print Vás zve na autogramiádu spisovatelky  PATRICIE  BRIGGS.

Svět knihy, Praha-Holešovice, 17. až 20. května 2012, stánek L309.

Přesné termíny a časy autogramiád najdete v nejbližší době na webu www.fantomprint.cz.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠtvanice

Briggs, Patricia

Fantom Print, 2012

Napsat komentář