Získejte případ balíčku s děsivým obsahem

ve-sluzbach-zla-perex
V minulosti Cormorana Strika jsou čtyři osoby, které mají důvod se mu pomstít. Který z těchto zločinců by však byl schopný udělat něco takového? Policie sice má podezření, ale Cormoran tuší, že za zvrácenou zásilkou stojí někdo jiný.

Pomsta z minulosti

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry.

Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.

Představte si, že jednoho dne obdržíte balíček s useknutou ženskou nohou… I neohroženou Robin Ellacottovou, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika, tento záhadný balík vyděsí k smrti. Jejího šéfa hned tak nic nerozhodí, ale ani on tuhle výstrahu nebere na lehkou váhu. V minulosti narazil na čtyři osoby, které přichází v úvahu jako viníci – a Strike moc dobře ví, že žádná z nich se neštítí ani nejhoršího násilí. Policie se zaměří na jednoho z podezřelých, jenže Strikovi je čím dál jasnější, že právě ten pachatelem není. Spolu s Robin se pustí do pátrání na vlastní pěst a ponoří se do temných a zvrácených světů zbylých tří podezřelých. Záhy však dojde k dalším hrůzným činům a Strikovi s Robin začne rychle docházet čas…

 

Ve službách zla

Autor: Robert Galbraith

Vydalo: nakladatelství Plus
Překlad: Ladislav Šenkyřík
Počet stran: 576
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-259-0528-9

Přečtěte si více o knize Ve službách zla, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Plus patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku a přečíst náš článek.

Plus_Albatros-Media

Nakladatelství Plus se zaměřuje na kvalitní literaturu různých žánrů od humoristických románů po krimi. Přináší významná díla světové literatury i českou prózu, klasická díla z žánru strašidelné povídky a také se věnuje objevné literatuře non-fiction a komiksům.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Tyče u dveří autobusu se pevně držel otec s malým synkem. Kdesi hluboko v břiše mu vybuchl záchvat vzteku: to on měl mít syna. Nebo spíš, ještě pořád by měl mít syna. Představil si, jak mu chlapec stojí po boku, vzhlíží k němu, obdivuje ho – jenže jeho syn byl dávno pryč, a jediný, kdo za to mohl, byl muž jménem Cormoran Strike.
Však on se Cormoranu Strikovi pomstí. Naprosto ho zničí.
Když vystoupil na chodník, zadíval se nahoru do předních oken autobusu a naposled zahlédl Sekretářčinu zlatou hřívu. Znovu ji uvidí za necelých čtyřiadvacet hodin. Díky té představě dokázal potlačit náhlý záchvat vzteku, který v něm vyvolal pohled na dresy klubu Saracénů. Autobus se s dunivým burácením vzdaloval, zatímco on vyrazil pěšky opačným směrem a za chůze se pomalu uklidňoval. (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Ve službách zla

Když Robin Ellacottová, asistentka Cormorana Strika, přebírá před kanceláří od kurýra balíček, nenapadlo by ji, jak hrůzný obsah krabice skrývá. A uříznutá ženská noha je teprve začátek celého případu, který má kořeny v hluboké minulosti. Kdo jde po soukromém detektivovi? Policie sice vyšetřuje jednoho z možných podezřelých, ale Cormoran si je stále jistější, že stopy vedou jinam. Odhalí Cormoran pachatele dříve, než sám přijde o život? To si přečtěte v napínavém thrilleru J. K. Rowlingové, který napsala pod pseudonymem Robert Galbraith.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Plus patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ve službách zla vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ve službách zla
probíhá od 11. do 24. července 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Ve službách zla

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVe službách zla
Třetí případ Cormorana Strika

Galbraith, Robert

Plus, 2016

Napsat komentář