Seznamte se s Pánem času

Doctor Who
Doctor Who je nejdéle běžící sci-fi seriál na světě. Za svou existenci se v roli Pána času vystřídalo několik herců. Dnešní knižní tip představuje aktualizovaný obrazový průvodce tímto seriálem, seznámí čtenáře se zákulisím, postavami a dalšími zajímavostmi, které zajisté ocení každý fanoušek této seriálové legendy.

Úspěšný průvodce světem seriálu – nyní aktualizovaný a rozšířený, s novou postavou Doktora. Tento bohatě ilustrovaný průvodce je teď rozšířený o všechny akce ze série s Peterem Capaldim v roli nového Doktora. Obsahuje 32 nových stran s novými společníky a spojenci a s neuvěřitelnými dobrodružstvími napříč časem a prostorem. Kniha nabízí detaily k prostudování i potěšení, stejně jako zákulisní informace o tomto hitu mezi televizními seriály.

Ukázka z knihy

Doctor Who 1

Doctor Who 2

Doctor Who – Obrazový průvodce seriálem Pán času

 

 

Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Formát: 252×301 mm
ISBN: 978-80-7529-223-0
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Doctor Who – Obrazový průvodce seriálem Pán času vydalo nakladatelství Slovart.


Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury. Nakladatelství Slovart nyní přichází s novým labelem pro mladé #booklab. Tato značka se zaměří na literaturu v žánrech young adult a new adult. V edičním plánu se objeví široká nabídka současné překladové tvorby, od romantických příběhů po dystopické romány a fantasy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDoctor Who
Obrazový průvodce seriálem Pán času

Slovart, 2017

Napsat komentář