Taje praktické floristiky

Muj kvetinovy atelier 2
Dnešní knižní tip ocení především ti, kteří mají rádi květiny a dekorativní tvorbu. Právě s jeho pomocí si budete moci vyrobit originální dekorace či dárky z květin. A pozor, zvládnou to i začátečníci! A to díky jasným návodům a ilustračním fotografiím.

Jedinečnost knihy spočívá v podrobném popisu doprovázeném detailní fotodokumentací nejrůznějších květinových vazeb, věnců, svícnů, aranží a dalších nápadů na dárky z květin napříč ročními obdobími, svátky a slavnostními událostmi. Obsahuje přes 200 návodných a ilustračních fotografií, podle kterých dokáže i začátečník vyrobit půvabný a originální dárek pro dívku, ženu či muže.
Autorka knihy zasvěcuje čtenáře srozumitelnou a čtivou formou do základů praktické floristiky, jejích technik a pojetí, ale obsahuje také řadu užitečných rad týkajících se nákupu květin, péče o ně a jejich vlastností.

Ukázka z knihy

Muj kvetinovy atelier

Muj kvetinovy atelier 1

Postup při výrobě aranžmá s hyacinty: bod 1, bod 2, bod 3, bod 4, bod 5 a bod 6.

Můj květinový ateliér – květinové dárky a inspirace pro každé roční období

Autorka: Markéta Keclíková

Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Formát: 172×240 mm
ISBN: 978-80-87049-90-7
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Můj květinový ateliér – květinové dárky a inspirace pro každé roční období vydalo nakladatelství Smart Press.

O autorce

Marketa KeclikovaMarkéta Keclíková získala své floristické dovednosti a manažerské schopnosti studiem na floristických kurzech v evropských metropolích, jako je Paříž, Londýn či Amsterodam. Následně otevřela květinářství v pražských Dejvicích.Nastřádané zkušenosti zúročila před jedenácti lety v projektu úspěšného květinového ateliéru Rosmarino v centru Prahy. Dobré načasování, rozložení  sil i financí, ale předně důvěra řady spokojených zákazníků ji přiměla pořádat kurzy a semináře, během nichž měsíčně proškolí až 50 zájemců o tento obor.

Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Smart Press


Nakladatelství Smart Press založila v roce 2005 Martina Boledovičová. Díky úspěšným knihám, které vydává, se o nakladatelství dozvěděly desítky tisíc čtenářů. Nakladatelství se věnuje především vydávání originálních kuchařek nadšených českých autorů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMůj květinový ateliér
Květinové dárky a inspirace pro každé roční období

Keclíková, Markéta

Smart Press, 2017

Napsat komentář