Zasoutěžte si o profesní i osobní život bývalého guvernéra ČNB

jak-shodit-kila-a-oslabit-korunu-perex
Nejen o sobě, ale i o mnoha dalších významných osobnostech z oblasti ekonomie i politiky píše ve své knize bývalý guvernér České národní banky Miroslav Singer. Přečtěte si více o jeho kariéře, názorech a soukromí.

Co rád poslouchá přední český ekonom

Tato kniha přišla na svět během autorovy „postguvernérské velké dovolené“ a připomíná důležité události i významné osobnosti ekonomického, politického a společenského světa posledních třiceti let. Nabízí mimo jiné guvernérův pohled na tři české prezidenty, většinu polistopadových premiérů či hvězdy světového i domácího bankovního nebe.

Vedle toho Miroslav Singer píše otevřeně o svém soukromí: o oblíbené hudbě, vztahu k vínu nebo o tom, jak se pere s nadváhou. Ve zvláštní kapitole vysvětluje, proč centrální banka pod jeho vedením přistoupila k oslabení národní měny.

 

Jak shodit kila a oslabit korunu

Autor: Miroslav Singer

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Pro vydání připravil: Petr Kolář
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2017
ISBN: 978-80-87034-52-1

Přečtěte si více o knize Jak shodit kila a oslabit korunu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

O autorovi

Miroslav Singer (* 1968) je přední český ekonom, člen bankovní rady a viceguvernér České národní banky v letech 2005 až 2010, guvernér České národní banky ve dvou funkčních obdobích v letech 2010 až 2016.
(Zdroj informací: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.)

 

Vyhrajte knihu Jak shodit kila a oslabit korunu

Český ekonom a bývalý guvernér České národní banky Miroslav Singer se rozhodl ve své biografii psát nejen o sobě, o svém soukromí a o tom, co má rád, ale zmiňuje i další významné osobnosti nejen ze světa ekonomie a bankovnictví za posledních třicet let. A pokud vás zajímá, proč během jeho kariéry přistoupila centrální banka k oslabení národní měny, i na to najdete otevřenou odpověď v samostatné kapitole. Tak neváhejte a pusťte se do čtení.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jak shodit kila a oslabit korunu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jak shodit kila a oslabit korunu
probíhá od 16. do 29. května 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Zasoutěžte si o profesní i osobní život bývalého guvernéra ČNB

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak shodit kila a oslabit korunu

Singer, Miroslav

PRESCO GROUP a.s., 2017

Napsat komentář