Jak získat ploché bříško

dieta-ploche-bricho-perex
Jak dosáhnout jednou provždy štíhlého, pevného a zdravého těla? Na tuto otázku naleznete odpověď v knize, která kromě teorie obsahuje i sestavený jídelníček a v neposlední řadě cvičební plán. Léto se pomalu blíží, tak s chutí do toho a půl je hotovo.

Jak dosáhnout jednou provždy štíhlého, pevného a zdravého těla?
Změňte svůj osud a vyzrajte nad „tlustými geny“!
Zbavte se trvale tuku na břiše.
David Zinczenko, autor bestsellerů o zdravé stravě a výživový specialista, se ve svojí kariéře zabývá břišním tukem, tím, odkud pochází a jak na nás působí.
V této knize se dozvíte, proč někteří z nás mají problém zhubnout, zatímco jiní jsou štíhlí.
Vysvětluje, jak některá jídla povzbuzují naše tukové geny, a naopak uvádí seznam devíti jídel, které tyto geny „vypínají“, a tak umožňují jednoduše, rychle a trvale zhubnout. Tato jídla nám pomáhají uzdravit náš trávicí systém a nastavit nás na nový štíhlý život.
Dieta plochého břicha vám nabízí:

  • podrobný jídelníček
  • 50 chutných receptů
  • plán cvičení pro netrpělivé

Hubnutí může být větší zábava, než jste si mysleli.

Ukázka z knihy

Výhody programu plochého břicha ve mně probouzejí nadšení nejen proto, jaký má dopad na život druhých lidí, ale také proto, že přinesl tak obrovskou změnu i do mého života.
Nebýval jsem vždycky zdravý a fit. Dospíval jsem v 80. letech, kdy se zrovna začala šířit krize obezity. A já se rozšiřoval také. V Americe se tomu říká „Velká osmdesátá“, protože najednou začalo růst úplně všechno – účesy, vycpávky v ramenou a především jídlo. V roce 1980 přišla limonáda 7-Eleven s maxi-balením a také Hershey nabídl první extra velkou verzi svých čokoládových tyčinek. O 2 roky později koupila Coca-Cola společnost Columbia Pictures a začala své nápoje a potravinové výrobky propagovat ve všech filmech této společnosti. McDonald se v té době začal ptát: „Chcete supersize?“ A já pokaždé řekl jen: „No jasně!“ Když mi bylo 14, vážil jsem 96 kilo na 177 centimetrů tučného těla. A nebyl jsem sám. Statistický výzkum USDA odhaduje, že příjem kalorií na osobu vzrostl mezi lety 1970 až 2000 o 24,5 procenta, což je nějakých 530 kilokalorií.

Doporučujeme

S blížícím se létem se řada z nás snaží dostat do formy. Ideálním prostředkem je vyvážená strava doplněná vhodným cvičením. Podívejte se na tipy pro zdravé a chutné vaření či tipy na cvičení.

Dieta ploché břicho

Revoluční plán jak porazit obezitu a udržet si štíhlou linii
Autor: David Zinczenko
Přeložila: Alexandra Fraisová

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-8111-336-9
Doporučená cena: 329 Kč

 

Knihu Dieta ploché břicho vydalo nakladatelství Noxi.

O autorovi

David Zinczenko je spoluautorem (s Mattem Gouldingem) bestsellerové série Eat This, Not That!, která se ocitla na žebříčku The New York a prodala v USA přes 8 milionů výtisků. Napsal knihy série Abs Diet, titul The 8-Hour Diet a naposled Eat It to Beat It!. Je uznávaným bývalým šéfredaktorem časopisu Men’s Health, byl ředitelem redakce Women’s Health, Prevention a Best Life. Na ABC News působí jako redaktor výživy a zdravého životního stylu a také jako zvláštní korespondent. Žije v New Yorku.


Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDieta ploché břicho
Revoluční plán jak porazit obezitu a udržet si štíhlou linii

Zinczenko, David

Noxi, 2017

Napsat komentář