Připravte se na léto: buďte fit

nahled-obalky
Chcete si zlepšit postavu? Chcete dosáhnout plochého břicha, jaké mají modelky, ale zároveň byste se ráda vyhnula striktním dietám a raději si připravovala jídla chutná? Pak jsou dnešní knižní tipy, které představují  dvě nové knihy receptů pro štíhlou linii, právě pro vás.

Kniha Davida Zinczenka příhodně nazvaná Dieta ploché břicho vás uvede do světa takzvaných tukových genů. Zároveň vám přináší 50 skvělých receptů na jídla, která se právě s těmito tuky nijak nemazlí, a tudíž vám umožní si smlsnoutm a přesto si zachovat břicho ploché jako modelky z plakátů.

Dieta ploché břicho

Autor: David Zinczenko
Přeložila: Alexandra Fraisová

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-8111-336-9
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Dieta ploché břicho vydalo nakladatelství Noxi.

Jak dosáhnout jednou provždy štíhlého, pevného a zdravého těla?
Změňte svůj osud a vyzrajte nad „tlustými geny“!
Zbavte se trvale tuku na břiše.
David Zinczenko, autor bestsellerů o zdravé stravě a výživový specialista, se ve svojí kariéře zabývá břišním tukem, tím, odkud pochází a jak na nás působí.
V této knize se dozvíte, proč někteří z nás mají problém zhubnout, zatímco jiní jsou štíhlí.
Vysvětluje, jak některá jídla povzbuzují naše tukové geny, a naopak uvádí seznam devíti jídel, které tyto geny „vypínají“, a tak umožňují jednoduše, rychle a trvale zhubnout. Tato jídla nám pomáhají uzdravit náš trávicí systém a nastavit nás na nový štíhlý život.
Dieta plochého břicha vám nabízí

  • podrobný jídelníček
  • 50 chutných receptů
  • plán cvičení pro netrpělivé

Hubnutí může být větší zábava, než jste si mysleli.

Ukázka z knihy

ÚVOD

Představuju si, jak si sundáváte triko, díváte se do zrcadla a vidíte dokonale ploché břicho. Ne malé bříško. Už ani náznak výstupku. Žádnou cíchu ani madla lásky nebo pneumatiku.

Ploché břicho. Dokonale hladké, vysoustruhované břicho v místech, kde bývalo tak měkko.

Většina z nás tuto ideální představu už dávno vzdala. Přijali jsme břišní tuk jako něco nevyhnutelného, našeho doživotního společníka, normální součást bytí lidskou bytostí.

Ploché břicho? To mají jen modelové ve sportovních časopisech a celebrity, které mají k dispozici osobní trenéry, osobní výživové poradce a osobní stroje na liposukci ve sklepě sídel v Beverly Hills. Obyčejní lidé jako vy a já? Vždycky znervózníme, když se máme svléknout do plavek, vždycky budeme tak trochu nespokojení s tou výplní kolem pasu, vždycky budeme víc ohrožení zdravotními následky nechtěných kil navíc. Tak to prostě chodí.

Ale to není pravda. Nemusíme takhle žít.

Jako redaktor pro oblast výživy a zdravého životního stylu v ABC News, jako vedoucí redaktor časopisu Men´s Fitness, jako bývalý šéf časopisů Men´s Health, Women´s Health a Prevention, jsem celou kariéru strávil studováním břišního tuku: odkud se bere, co nám provádí a jak se mu můžeme bránit. Procestoval jsem doslova celý svět při sledování tuku – byl jsem při uvádění fitness a výživových časopisů v Evro- pě i Africe a sledoval jsem například i zvyklosti olympioniků v Pekingu. Takže bych o vašem břiše mohl vědět asi o něco víc než kdokoli další na téhle planetě.

A vím jedno: Nic vás a vaši rodinu – vaše zdraví, štěstí, dokonce i finanční zabezpečení v budoucnosti – neohrožuje víc než ta trocha měkkého tukového polštáře, co se vám vyškrábal na klín a uvelebil se vám kolem pasu. Je to řízená střela zamířená na váš trup, raketa vypálená do pasu. Je to živoucí a rostoucí organismus, jehož cílem je zničit vám život. A já vymyslel kompletní program, jak ho zahnat. Cíl je prostý: ploché břicho.

O autorovi

David Zinczensko je americký business, vydavatel a známá televizní osobnost. Je zakladatelem a CEO organizace Galvanized Media. Mimo jiné je autorem 17 knih, které dosáhli na žebříčky bestsellerů New York Times. Zabývá se především otázkami výživy a zdravé stravy.

Zdroj: clintonfoundation.org

O nakladatelství

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Nakladatelství se zaměřuje hlavně na knihy o zdraví – zdravém životním stylu, receptech – kuchařky, smoothie, detox, ale také na self help a duchovní tématiku pro klid duše a v neposlední řadě také na beletrii.

————————————————

Slavná americká běžkyně na dlouhé trati Shalane Flanaganová nedávno představila svou novou knihu Běhejte rychle, jezte pomalu, kterou připravila ve spolupráci s kuchařkou Elyse Kopecky a která vám přináší více než stovku chutných a léty prověřených receptů určených nejen pro atlety, ale pro kohokoli, kdo by rád vedl zdravý život.

Běhejte rychle, jezte pomalu

Autorka: Shalane Flanaganová, Elyse Kopecky
Přeložila: Alena Švomová

Počet stran: 256
Vazba:
Formát: 203×254 mm
ISBN: 978-80-7565-103-7
Doporučená cena: 488 Kč

Knihu Běhejte rychle, jezte pomalu vydalo nakladatelství Jota.

Projezte se ke skvělé kondici.
Výživné recepty nejen pro sportovce.
Zaměřeno na chuť i výživové hodnoty.
Úspěšná maratonská běžkyně a zkušená šéfkuchařka spojily své síly. Shalane Flanaganová a Elyse Kopecky jsou nejen dlouholetými kamarádkami, ale také autorkami společné kuchařky, která změní váš pohled na sportovní výživu.
Zapomeňte na počítání kalorií, na posedlost zvýšenou konzumací bílkovin i na to, že tuk je váš nepřítel. Omezovat se dietou totiž opravdu neprospívá vašemu zdraví ani výkonnosti. Autorky vám dokážou, že tvrdý trénink výborně doplní výživné labužnické pokrmy, které vás přirozeně dostanou do špičkové formy.
Kniha obsahuje více než stovku lákavých receptů na kvalitní jídla pro celý den, ale nechybí ani zajímavé postřehy a znalosti z oblasti výživy a příběhy plné inspirace.
Kniha, která čerpá z letitých zkušeností, lásky k dobrému jídlu, sportovního nadšení a v neposlední řadě z přátelství. Všechny recepty jsou poctivě ověřené v praxi a jistě je ocení každý sportovec, který stojí o skvělý výkon, dobré zdraví a jedinečné labužnické zážitky.
Vrcholový sport a vynikající jídlo mají jít ruku v ruce. Rozmazlujte se výtečnými pokrmy a projezte se ke skvělé kondici!

Ukázka z knihy

Snímek obrazovky 2017-04-24 v 22.30.33

 

Pokud vás tato kniha zaujala, přečtěte si ukázku celou.

O autorkách

Shalane Flanagan je americká běžkyně na dlouhou trať, je držitelkou amerických rekordů na vnitřních tratí na 3000 a 5000 metrů a na závodů 15K. Na olympijských hrách v roce 2008 vyhrála bronzovou medaili v závodu na 10 000m. Při všemožných setkání běžců po celých Spojených státech promlouvá o důležitosti zdravé stravy pro sportovní výkony.

Elyse Kopecky je kuchařka, spisovatelkou, výživovou poradkyní, běžkyní a hrdou matkou. Objela svět a studovala lokální kuchyně v Evropě, Asii i Africe, zpátky ve Spojených státech se pak opustila úspěšnou kariéru manažerky a začala se věnovat výživovému poradenství. Se Shalane jsou dlouholeté kamarádky a kniha Běhejte rychle, jezte pomalu vyšla z jejich společné touhy pomoci sportovcům se správně stravovat.

Zdroj: runfasteatslow.com

O nakladatelství

Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Publikuje tvorbu českých autorů i překlady z cizích jazyků. Patří mezi jedno z největších nakladatelství v České republice.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDieta ploché břicho
Revoluční plán jak porazit obezitu a udržet si štíhlou linii

Zinczenko, David

Noxi, 2017

zobrazit info o knizeBěhejte rychle, jezte pomalu
Výživné recepty pro sportovce

Flanaganová, Shalane – Kopecky, Elyse

Jota, 2017

Napsat komentář