Získejte pohled na Pellegriniho fotbalovou filosofii

pellegriniho-metoda-perex
Připomeňte si důležité milníky nejen trenérské, ale také hráčské kariéry Manuela Pellegriniho a pronikněte do tajů jeho fotbalové filosofie. Vydejte se na cestu z trávníku skromného stadionu La Cisterna až na lavičku Manchesteru City.

Úspěchy i neúspěchy Manuela Pellegriniho

Životní cesta chilského trenéra, který se dostal až na samý vrchol mezinárodního fotbalu.

Kniha sleduje čtrnáct let profesionální hráčské a šestadvacet let trenérské kariéry Manuela Pellegriniho. Mapuje jeho cestu ze skromného stadionu La Cisterna týmu Palestino v Santiagu de Chile až do majestátního fotbalového svatostánku Santiaga Bernabéua Realu Madrid, od neslavných trenérských začátků s týmem Universidad de Chile až k triumfu v Premier League s Manchesterem City. Dotýká se Pellegriniho úspěchů i neúspěchů, popisuje jeho vítězství i zklamání. Mozaika vtipných historek a svědectví desítek osobností přibližuje fotbalovou filozofii tohoto okouzlujícího trenéra.

 

Pellegriniho metoda

Autor: Francisco Sagredo B.

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Romana Bičíková
Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2017
ISBN: 978-80-7577-057-8

Přečtěte si více o knize Pellegriniho metoda, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorovi

Francisco Sagredo B. (nar. 1975) je uznávaný chilský sportovní novinář a komentátor. Jako rozhlasový a televizní korespondent se zúčastnil řady světových sportovních událostí, včetně mistrovství světa ve fotbale nebo olympijských her. Je autorem tří knih s fotbalovou tematikou, Pellegriniho metoda (2015) je jeho nejnovější publikace.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Pellegriniho metoda

Stejně jako hráčskou kariéru začínal neslavně na skromném stadionu týmu Palestino v Santiagu de Chile, ani jeho působení v roli trenéra neprovázely okamžitě velkolepé úspěchy. Přesto se dokázal dostat na vrchol a triumfovat se svými svěřenci v Premier League. Takový je okouzlující Chilan Manuel Pellegrini. Přečtěte se o jeho dalších vítězstvích a prohrách a svědectví desítek slavných osobností, díky kterým poodhalíte Pellegriniho fotbalovou filosofii.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Pellegriniho metoda vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pellegriniho metoda
probíhá od 20. dubna do 3. května 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Pellegriniho metoda

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePellegriniho metoda

Sagredo B., Francisco

Host, 2017

Napsat komentář