Zahrajte si o recepty pro vaření bez masa

36x-vegetarianske-dobroty-perex
I bez masa můžete připravit skvělé menu, kterým oslníte svoje hosty. Načerpejte inspiraci díky sadě třiceti šesti karet, na kterých najdete vše od předkrmů, přes hlavní chod až po chutné sladké tečky na závěr. Neváhejte a pusťte se do vaření.

Inspirace do kuchyně

36x-vegetarianske-dobroty-ukazkaUdělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářský zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla i skvělé dezerty a chutné svačinky. Nechybí ani užitečné tipy a zajímavosti o použitých ingrediencích.

Ať už potřebujete trochu inspirace do vlastní kuchyně nebo roztomilý dárek, tyto karty jsou to pravé!

Díky praktické velikosti můžete mít své oblíbené recepty vždycky po ruce.

 

36x Vegetariánské dobroty

Autorky: Claudia Lazar, Eva Monika Cordes

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Kateřina Česalová
Vazba: karty s recepty
Počet karet: 36
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-7370-462-9

Přečtěte si více o knize 36x Vegetariánské dobroty, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

36x-vegetarianske-dobroty-ukazka-2

 

Vyhrajte knihu 36x Vegetariánské dobroty

Pokud se stravujete podle zásad vegetariánství, jistě uvítáte inspiraci na nové bezmasé pokrmy. Ale ani v případě, že se živočišným bílkovinám nevyhýbáte, nemusíte být smutní. Třicet šest karet obsahuje recepty na rozličné předkrmy, polévky, hlavní chody i dezerty, které jsou tak chutné, že si ani nevšimnete, že v nich maso chybí. Navíc oceníte praktický formát jednotlivých karet, protože díky němu ušetříte místo na pracovní desce i v knihovně.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou sadu karet 36x Vegetariánské dobroty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 36x Vegetariánské dobroty
probíhá od 16. do 22. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 sady karet 36x Vegetariánské dobroty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize36x Vegetariánské dobroty
Karty s recepty

Cordes, Monika – Lazar, Claudia

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář