Zázrak zvaný polévka

Lecive polevky
Blíží se léto a je nejvhodnější doba pro obnovení svých předsevzetí týkajících se kondice, sportování atd. Během čtyřtýdenního očistného programu se seznámíte s léčivými polévkami pro více energie, méně kil a zdravá střeva. Ideální pomocník při fyzické přeměně.

Čtyřtýdenní detoxikační program.
Je to skutečně velmi jednoduché – uvaříte velký hrnec vývaru a vaše tělo lžíci za lžící přepne na detoxikaci, spalování tuků a novou energii.
S touto knihou MŮŽETE…

  • nastavit střevní bakterie na zeštíhlování, kosti a klouby na ozdravení a aktivovat imunitní buňky
  • pomocí polévkového detoxikačního programu vhodného pro každý den zbavit tělo jedů a cílevědomě jej posílit
  • objevit chutné přídavky do vývarů, které působí jako přirozená vzpruha
  • vykouzlit lahodné pokrmy od vývaru z kostí, veganského houbového vývaru až po vietnamskou polévku pho

 

Ukázka z knihy

Vlastně bychom mohli vývarem s bylinkami naplnit hned několik skleněných lahviček a prodávat je za hodně peněz na trhu duševního zdraví. Na štítcích by se vyjímaly názvy jako: Životabudič. Nebo: Dobrý spánek. Nebo: Proti ztukovatění jater. Nebo: Artritido, sbohem! Nebo: Studnice mladosti. Nebo: Na posílení imunity. Nebo: Vítěz v boji proti vráskám. Nebo: Na celulitidu. Nebo: Na zklidnění podrážděného střeva. Nebo: Na povzbuzení sexuality. Nebo: Na hubnutí. Nebo: Acidobazická rovnováha… (str. 26)

Lecive polevky 1

Pokud hledáte inspiraci, jak splnit svá předsevzetí zformovat svoji postavu a upravit jídelníček, zkuste naše knižní tipy.

Léčivé polévky

Poctivé vývary pro více energie, méně kil a zdravá střeva
Autorka: Marion Grillparzerová
Přeložila: Mária Zinburgová

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 166×200 mm
ISBN: 978-80-8111-442-7
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Léčivé polévky vydalo nakladatelství Noxi.

O autorce

Marion Grillparzerová se narodila v roce 1961 a vystudovala ekotrofologii a žurnalistiku. Žije v Mnichově, kde pracuje jako nezávislá novinářka a spisovatelka. Již řadu let vede rozhovory s mezinárodně uznvanými odborníky v oblasti jejího stěžejního zájmu: výživy a zdraví. Na základě svých dlouholetých zkušeností v žurnalistice vyvinula nový koncept rádců zpestřený rozhovory, reportážemi, příběhy lidí a o lidech.


Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLéčivé polévky
Poctivé vývary pro více energie, méně kil a zdravá střeva

Grillparzerová, Marion

Noxi, 2017

Napsat komentář