Zábava pro šikovné ruce

Zabava-pro-sikovne-ruce
Není mnoho lepších způsobů, jak ulevit znavené mysli, než zaměstnat ruce. Dnes vám představíme tři publikace, u kterých se pěkně zapotíte. Milujete práci se dřevem či keramikou? Nebo vám stačí vybarvování omalovánek?

Všichni víme, jak drahé je v dnešní době pořízení čehokoliv dřevěného, ať už se jedná o větší a složitější nábytek, či i jen menší kusový. Díky následující knize ale můžete zajásat! Potřebujete více poliček na knihy? Nebo třeba důstojný domeček pro svého čtyřnohého kamaráda? Se vším vám snadno a levně pomůže Práce se dřevem!

Práce se dřevem

Je libo psí boudu? Lehátko, poličku nebo barový pult? Žádný problém. S touhle knihou to bude hračka. Práce se dřevem může být zábava. A vůbec to není tak těžké, jak se možná obáváte.
Autor nabízí dvacet projektů, dvacet krásných věci, které zvládne úplně každý během jednoho víkendu. Žádný drahý materiál ani nástroje nebudete potřebovat. K výrobě nápaditých kousků skvěle poslouží dřevo vyhozené na skládce či v kontejneru a základní nástroje, které máme skoro všichni doma.
Přehledné popisy, ilustrované návody, nákresy a doprovodné fotografie dovedou i úplné kutily-začátečníky k dokonalým výrobkům.

20 víkendových projektů
Autor: Mark Griffiths
Přeložila: Eva Fuková

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 220×275 mm
ISBN: 978-80-7359-512-8
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Práce se dřevem vydalo nakladatelství Metafora.

Ukázka z knihy

prace-se-drevem-ukazka1Prace-se-drevem-ukazka2

Nakladatelství Metafora

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001. Zaměřuje se zejména na literaturu překladovou a jeho autoři pocházejí ze všech koutů světa, ze Spojených států např. Joseph Finder a Ted Dekker, z Anglie Susan Hillová, z Německa Katarina Michel aj. Tu a tam vydává nakladatelství i díla českých autorů, např. Martiny Wolfové.metafora

————————————————

Od dřeva se pozvolna přesouváme ke keramice. Zatímco se vaše drahá polovička pročítá návodem, jak vyrobit nové stylové křeslo na verandu, vy můžete vyzkoušet zázrak z hlíny. Následující titul vás krok za krokem seznámí s nejrůznějšími technikami, v nichž nepotřebujete kruh. Neváhejte a pusťte se do výroby rozličných ozdob pro váš dům!

Keramika pro začátečníky

Keramika jednoduše a bez kruhu.
Přesvědčte se, že krásné keramické výrobky lze vytvořit i bez kruhu, jen za pomoci vlastní šikovnosti a téhle knihy, která vás provede vším, co potřebujete vědět o keramické tvorbě. Dočtete se, jak vybrat správnou hlínu, jaké nástroje potřebujete a čím z vašeho okolí je můžete snadno nahradit, vyrobíte si i vlastní razítka. V další fázi se naučíte základní techniky modelování bez kruhu a nakonec se můžete nechat inspirovat podrobnými návody k výrobě keramiky pro váš dům, zahradu či doplňků šatníku.

Jednoduše a bez kruhu
Autorka: Pavla Bláhová

Počet stran: 144
Vazba: vázaná
Formát: 218×278 mm
ISBN: 978-80-264-1389-9
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Keramika pro začátečníky vydalo nakladatelství CPress.

Ukázka z knihy

keramika-ukazka1keramika-ukazka2

Stáhněte si celou ukázku.

Nakladatelství CPress

Nakladatelství CPress systematicky rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda, také kuchařky, jak pro dospělé tak i pro děti. Knižní perlou je unikátní edice Muzeum v knize. Výbornou obsahovou i grafickou kvalitu knih potvrzují získaná ocenění za nejkrásnější knihy na předních knižních veletrzích z posledních let.

cpress

————————————————

Po vší té dřině tu nyní máme něco skutečně relaxačního. Antistresové omalovánky pro dospělé doslova obletěly svět a vznikají další a další. V těch, které vám ukážeme dnes, ovšem nenajdete uklidňující mandaly nebo jemné přírodní motivy, ale portréty mytických bytostí! Neváhejte a obohaťte svou sbírku o tento jedinečný kousek!

Labyrint

Už vás nebaví omalovánky se zahradními výjevy, květinami a mandalami? Zkuste něco jiného – portréty mytických bytostí. V této knize najdete yettiho, kentaura, zajdalena, jednorožce, fénixe, kerbera, minotaura, Medúzu a mnohé další. Působivé podobizny velkého formátu vás jistě budou inspirovat k použití celé škály barevných odstínů. Relaxujte a bavte se kreativní prací!

Omalovánky proti stresu
Autoři: Richard Merritt, Sabine Reinhartová

Počet stran: 64
Vazba: brožovaná
Formát: 290×290 mm
ISBN: 978-80-271-0483-3
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Labyrint vydalo nakladatelství Grada.

Ukázka z knihy

labyrint-ukazka1labyrint-ukazka2

Prolistujte si celou ukázku.

Nakladatelství Grada

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

grada


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePráce se dřevem
20 víkendových projektů

Griffiths, Mark

Metafora, 2017

zobrazit info o knizeKeramika pro začátečníky
Jednoduše a bez kruhu

Bláhová, Pavla

CPress, 2017

zobrazit info o knizeLabyrint
Omalovánky proti stresu

Merritt, Richard – Reinhartová, Sabine

Grada, 2017

Napsat komentář