Zasoutěžte si o pomocníka na cestu za plochým břichem

dieta-ploche-bricho-perex
Toužíte po pevném, vyrýsovaném a plochém bříšku, ale stále se vám nedaří zbavit se tukového polštářku? Zjistěte, jak na to, a zhubněte jednoduše a hlavně trvale. Výživový poradce David Zinczenko vám prozradí, jak na to.

Začněte žít svůj štíhlý život

Jak dosáhnout jednou provždy štíhlého, pevného a zdravého těla? Změňte svůj osud a vyzrajte nad „tlustými geny“! Zbavte se trvale tuku na břiše.

David Zinczenko, autor bestsellerů o zdravé stravě a výživový specialista, se ve svojí kariéře zabývá břišním tukem, tím, odkud pochází a jak na nás působí.

V této knize se dozvíte, proč někteří z nás mají problém zhubnout, zatímco jiní jsou štíhlí.

Vysvětluje, jak některá jídla povzbuzují naše tukové geny, a naopak uvádí seznam devíti jídel, které tyto geny „vypínají“, a tak umožňují jednoduše, rychle a trvale zhubnout. Tato jídla nám pomáhají uzdravit náš trávicí systém a nastavit nás na nový štíhlý život.

Dieta plochého břicha vám nabízí

  • podrobný jídelníček
  • 50 chutných receptů
  • plán cvičení pro netrpělivé

Hubnutí může být větší zábava, než jste si mysleli.

 

Dieta ploché břicho

Revoluční plán jak porazit obezitu a udržet si štíhlou linii

Autor: David Zinczenko

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Alexandra Fraisová
Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Vydáno: 1/2017
ISBN: 978-80-8111-336-9

Přečtěte si více o knize Dieta ploché břicho, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi. A nezapomeňte také na ukázku.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Ukázka z knihy

Tuk na břiše – vědci mu říkají viscerální tuk – je nejnebezpečnější tuk vůbec: ohrožuje srdce, mozek, milostný život, dokonce i vaši peněženku. Miliardy nepřátelských bakterií v břiše jsou zákeřnější než cokoli, co by si vymysleli spiklenci v tom nejšílenějším špionážním filmu – a plně odhodlané nás zničit. Když je pochopíme – když víme, odkud se berou, co dělají a jak se proti nim můžeme bránit –, můžeme odhalit nejdůležitější dílek skládačky informací o zdraví a fitness. V posledním desetiletí věda a výzkum posílily a vyjasnily spojení mezi břišním tukem a úpadkem osobního zdraví. Pokud v sobě ten tuk jednoduše necháte dřepět si v klíně, bude se rozrůstat a vy budete nemocnější, pak je taky jasné, co bude následovat: Prožijete kratší život (a s menším množstvím šťastných let) a připravíte se o úspory, jak budete proti následkům působení břišního tuku na svoje zdraví a pohodu bojovat.
Ale je tu odpověď, cesta ke změně vašeho osudu a k delšímu, štíhlejšímu a šťastnějšímu životu. A vy tu odpověď držíte v rukou.

 

Vyhrajte knihu Dieta ploché břicho

Ploché a pevné břicho snadno a rychle? Přesvědčte se, že to jde i bez drastického hladovění a s trvalým výsledkem. Stačí vynechat potraviny, které povzbuzují „tlusté geny“, a naopak zařadit ty, které je vypínají. Pokud k chutným pokrmům podle některého z padesáti receptů přidáte i cvičení, uvidíte brzy výsledek. Vyzkoušejte metodu výživového poradce Davida Zinczenka právě nyní a buďte konečně spokojeni se svým tělem.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dieta ploché břicho vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dieta ploché břicho
probíhá od 31. března do 13. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Dieta ploché břicho

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDieta ploché břicho
Revoluční plán jak porazit obezitu a udržet si štíhlou linii

Zinczenko, David

Noxi, 2017

Napsat komentář