Zasoutěžte si o vzpomínky Františka J. Kolára

u-dunkerquu-za-svobodu-v-ruzyni-za-cest-perex
Patříte mezi nadšené fanoušky faktografických biografií? Fascinují vás osudy známých osobností? V tom případě se pravděpodobně rádi začtete do knihy vzpomínek jedinečného zástupce českého levicového hnutí Františka J. Kolára.

Ve válce i před soudem

F. J. Kolár byl jedinečná postava českého levicového hnutí. Bojoval v Anglii, v 50. letech byl odsouzen, po propuštění se dále věnoval levicové žurnalistice. Podle záznamů vzpomínek zpracoval a k vydání připravil jeho syn Vladimír Kolár.

 

U Dunkerquu za svobodu v Ruzyni za čest

Autor: František J. Kolár

Vydalo: nakladatelství Futura
Počet stran: 183
Vazba: vázaná
Vydáno: 1/2017
ISBN: 978-80-88035-15-2

Přečtěte si více o knize U Dunkerquu za svobodu v Ruzyni za čest, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu U Dunkerquu za svobodu v Ruzyni za čest

Vladimír Kolár zpracoval vzpomínky svého otce na více než sto padesáti stranách a vy se díky němu můžete dozvědět více o tom, kdo byl František J. Kolár. Tento muž o svůj život bojoval nejen ve válce, ale také ve vězení, ke kterému byl odsouzen. Přečtěte si o jeho dalších osudech a zlomových okamžicích života.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu U Dunkerquu za svobodu v Ruzyni za čest vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
U Dunkerquu za svobodu v Ruzyni za čest
probíhá od 26. března do 1. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy U Dunkerquu za svobodu v Ruzyni za čest

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeU Dunkerquu za svobodu v Ruzyni za čest

Kolár, František J.

Futura, 2017

Napsat komentář