Získejte šestý thriller s Joonou Linnem

Lovec kraliku
Zazvoní telefon, zvednete jej a uslyšíte dětský hlas, který odříkává básničku o králících. Právě jste si vyslechli ortel smrti – Lovec králíků si vás vyhlédl jako svou další oběť…

Dětská říkanka, která znamená smrt

Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým strhujícím příběhem o komisaři Joonu Linnovi.

Joona Linna sedí už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou. Nyní ho však odvezli na tajnou schůzku. Po vraždě švédského ministra zahraničí totiž policie potřebuje, aby jí pomohl vypátrat a zastavit pachatele, který nejspíš plánuje další vraždy v politických kruzích. Policie pracuje s verzí teroristického pozadí případu, Joona však tuší, že oběti, kterých bude brzy přibývat, spojuje cosi jiného… On i Saga Bauerová musejí pracovat v utajení a proti rozkazům svých nadřízených, aby vraha zastavili dřív, než bude příliš pozdě.

Hříčka osudu nečekaně postaví do centra dění populárního kuchaře Rexe Müllera. Ten má v úmyslu poprvé se postarat o svého syna Sammyho, kterého dosud zanedbával. Avšak místo tří týdnů poklidného soužití je čeká děsivý boj o život.

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků.

 

Lovec králíků

Autor: Lars Kepler
Přeložila: Karolína Kloučková

Počet stran: 560
Vazba: vázaná
Formát: 137×206 mm
ISBN: 978-80-7577-060-8
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu Lovec králíků vydalo nakladatelství Host.

 

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorech

KeplerLars Kepler je pseudonym, za nímž se skrývá manželská dvojice Alexandra Coelho Ahndorilová (* 1966) a Alexander Ahndoril (* 1967). Společně vydali pět bestsellerových krimi románů s hlavní postavou komisaře Joony Linny, které byly přeloženy také do češtiny: Hypnotizér (2010), Paganiniho smlouva (2011, naše recenze), Svědkyně ohně (2012, naše recenze), Písečný muž (2013, naše recenze) a Stalker (2015, naše recenze). Hypnotizér se rovněž dočkal filmového zpracování v režii Lasseho Hallströma. Doposud se prodalo přes pět milionů výtisků všech knih série, jen v České republice více než čtvrt milionu. Playground (2015, naše recenze) je nový thriller z žánru urban fantasy.

Zdroj informací: nakladatelství Host

Vyhrajte knihu Lovec králíků

Joona Linna si sice odpykává trest ve vězení, přesto je to právě on, na koho se s prosbou o pomoc obrátí policie. Někdo totiž zavraždil švédského ministra a zdá se, že budou následovat další vraždy politiků. Jsou za vraždami teroristé?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Lovec králíků vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lovec králíků
probíhá od 2. do 15. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Lovec králíků

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLovec králíků

Kepler, Lars

Host, 2017

Napsat komentář