Prožijte život plný zázraků

slepici_polevka_male_zazraky_nahled
Ponořte se do své duše a zamyslete nad životem. Knihy, které vám dnes představujeme, jsou právě pro takovou meditaci ideální. Víte například, že často stačí pouze jiný pohled na věc a začnou se dít zázraky!

V edici Slepičí polévka pro duši vyšla již pěkná řádka velmi zajímavých příběhů o lidské duši a životě obecně. V novém vydání prvního titulu jsou původní vyprávění doplněná o ta současná. Proto rozhodně stojí za přečtení, možná nás povede k zamyšlení a v mnohém inspiruje.

První vydání Slepičí polévky pro duši od autorů Canfielda, Hansena a Newmarkové spatřilo světlo světa již v devadesátých letech. Celkově se jí za tu dobu prodalo přes 8 milionu výtisků a její hluboké poselství si vyžádalo překlady do mnoha světových jazyků. Je proto zřejmé, že si kniha po dvaceti letech přímo říkala o speciální narozeninové vydání, o které nelze ochudit ani českého čtenáře.

Reedice Slepičí polévky pro duši sestává z původních příběhů, které vhodně doplňuje dvacet příběhů současných. Ať už se vám tato kniha dostane do rukou poprvé, anebo jste příznivcem Polévek již dlouho, patrně ve vás (opět) probudí chuť být lepším člověkem, zkusit naplno využít svého potenciálu, překonat všechna úskalí života a přijímat svět kolem sebe takový, jaký je. Přijměte naše pozvání a pojďte s námi znovu objevit nadčasovou sílu příběhů o zázracích všedního dne, jež hladí lidskou duši a povznášejí ducha.

Slepičí polévka pro duši

Autoři: Jack Canfield, Marc Victor Hansen, Amy Newmarková

Počet stran: 408
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7252-664-2
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Slepičí polévka pro duši vydalo nakladatelství Práh.

Ukázka

 slepici_polevka_pro_dusi1slepici_polevka_pro_dusi2

 V edici Slepičí polévka pro duši vyšly například tyto tituly:

         

 O nakladateli

prahNakladatelství Práh vzniklo v roce 1991. Zaměřuje se především na beletrii, partnerské vztahy, zdraví, zvířata, memoáry, politiku, historii, osobní růst a motivaci. Mezi jeho nejúspěšnější tituly patří Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše , Madeleine či Steve Jobs. Často oceňované jsou i jím vydané knihy pro děti a mládež.

————————————————

Nová kniha povídek Kateřiny Dubské je jedinečným souborem příběhů, které nám ukáží, že by se nic nemělo vzdávat. Autorka vypráví osudy skutečných lidí se všemi jejich bolestmi i radostmi, ve kterých se možná sami poznáme.

Dvanáct povídek Kateřiny Dubské vás vezme do světa, který znáte, ale občas na něj zapomínáte. Do světa rozhodnutí, která dokážou změnit nezměnitelné. Je to dvanáct opravdových příběhů, dvanáct příběhů lidí, které autorka potkala a kteří jí vyprávěli o situacích, jež se mnohdy zdály neřešitelné. Jsou to příběhy o životě, lásce, smrti, minulosti a o tom, že stačí jen trochu změnit úhel pohledu a rázem je vše možné.

Malé zázraky

Autorka: Kateřina Dubská

Počet stran: 240
Vazba: vázaná
Formát: 137×205 mm
ISBN: 978-80-7565-001-6
Doporučená cena: 278 Kč

 

Knihu Malé zázraky vydalo nakladatelství Jota.

 Ukázka

male_zazrakymale_zazraky2

O autorovi

Katerina_DubskaKateřina Dubská (*1965) vystudovala Střední odbornou školu knihovnickou v Brně a Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Je jednou ze spoluzakladatelek firmy Computer Press a vydavatelství ERA. Založila také Nadační fond Verda, který podporuje romské studenty.

Zdroj informací a fotografie: Nakladatelství Jota

O nakladateli

jotaNakladatelství Jota se řadí mezi největší nakladatelství v republice. Z jeho dílny na trh proudí tituly domácích i zahraničních autorů. Soustředí se na tituly ze žánru beletrie, cestopisů, turistických průvodců, literatury faktu, populárně naučné literatury, military a biografie.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSlepičí polévka pro duši
Všechny příběhy z prvního slavného vydání + 20 nových

Canfield, Jack – Hansen, Mark Victor – Newmarková, Amy

Práh, 2016

zobrazit info o knizeMalé zázraky

Dubská, Kateřina

Jota, 2016

Napsat komentář