Jak získat sladkou šťávu z kyselých citronů

slepici-polevka-pro-dusi-sladka-stava-z-kyselych-citronu
Co dělat s tím, když nám život někdy nadělí kyselé citrony? No, vymačkat z nich přeci šťávu! Knihu s příběhy o tom, jak se i z těch nejtrpčích situací dá vytěžit co nejvíce, vám přinášíme právě dnes!

I z kyselých citronů se dá vymačkat sladká šťáva. Nevěříte? Tak si přečtěte příběhy lidí, kteří stanuli tváří v tvář velkým obtížím, ale prostřednictvím svého pozitivního myšlení, tvůrčího přístupu a usilovné práce je obrátili ve svůj prospěch! Díky Slepičí polévce pro duši máte příležitost poučit se ze zkušenosti obyčejných lidí, kteří zažili něco neobyčejného. Jejich příběhy jsou inspirující, užitečné a ukážou vám, jak z nich můžete těžit i ve svém životě, ať už bojujete s problémy zdravotními, finančními, pracovními nebo osobními. Přes všechny trable se autoři příspěvků dokázali na svůj život podívat s nadhledem, a když to zvládli oni, nepochybně to dokážete i vy!
Slepičí polévky se staly knižním fenoménem, byly přeloženy do více než čtyřiceti jazyků.

V edici Slepičí polévka pro duši vyšla například díla s podtitulem Myslete pozitivněPro matku a syna nebo Pro otce a syna.

 

Slepičí polévka pro duši

Sladká šťáva z kyselých citronů

Autoři: Jack Canfield, Mark Hansen, Amy Newmarková
Přeložila: Bronislava Bartoňová

Počet stran: 352
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7252-553-9
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Slepičí polévka pro duši – Sladká šťáva z kyselých citronů vydalo nakladatelství Práh.

 

Ukázka z knihy

Klidný jarní vzduch rozťal ohlušující lomoz. Záchranářská helikoptéra klesla nad kopec nad San Diegem, zůstala viset ve vzduchu a z jejích útrob se spustil k zemi na laně jeden z členů zpravodajství viděla nesčetněkrát. Ale tentokrát to bylo jiné. Tentokrát totiž zachraňovali mě. Zafixovali mě do popruhů a vzápětí jsem se houpavě vznášela nahoru k vrtulníku. Ten mě pak rychle přepravili k sanitnímu vozu, čekajícímu opodál. A pak začala jedna z nejstrastiplnějších cest mého života.


Nakladatelství Práh bylo založeno v roce 1991. Dosud vydalo více než 350 knižních titulů převážně naučné, populárně psychologické, historické a vzdělávací literatury určené dětským i dospělým čtenářům. Součástí nakladatelského portfolia je i cizojazyčná produkce.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSladká šťáva z kyselých citronů
Slepičí polévka pro duši

Canfield, Jack - Hansen, Mark Victor - Newmarková, Amy

Práh, 2015

Napsat komentář