Zasoutěžte si o rady, jak dosáhnout úspěchu

bible_vitezu
Co je potřeba k tomu, abyste byli úspěšní? Čerpejte inspiraci z příkladů těch, kterým se to povedlo, a to nejen v oblasti podnikání, ale i sportu, politiky a dalších oborů. Alastair Campbell vám ukáže, jak na to.

Poučte se od těch nejúspěšnějších

Alastair Campbell je trochu kontroverzní, ale úspěšný bývalý novinář a poradce Tonyho Blaira, nynější krizový poradce a manažer v řadě velkých firem, o němž se tvrdí, že to on stojí za vzestupem Tonyho Blaira a politické strany New Labour. Ve své knize Bible vítězů prozrazuje, co je potřeba k vítězství, a to nejenom v podnikání nebo v politice. Díky svým nepřekonatelným zkušenostem vám dokáže poradit, jak na to.

Přestože jej nikdy nikdo nikam nezvolil, byl Alastair Campbell patrně nejdůležitějším mužem Blairova vzestupu k moci, sedmi z deseti let jeho vlády a nakonec i jeho postupného propadu a důvodů jeho rezignace. Campbell je muž skvělých schopností, velkých vášní, ale velmi rozporuplná osobnost; bývá označován také za krále spin doctoringu.

 

Bible vítězů

Autor: Alastair Campbell

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Ondřej Skoupý
Počet stran: 528
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2016
ISBN: 978-80-247-5641-7

Přečtěte si více o knize Bible vítězů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte ani na ukázku a náš článek.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Bible vítězů

Kdo jiný by vám měl dělat průvodce na cestě za úspěchem, než muž, kterému se to povedlo. Tam kde nestačí jeho zkušenosti, čerpá z příkladů jiných, kteří se stali špičkou ve svém oboru. Jak fungují úspěšní sportovci, podnikatelé, politici, jak si vybírají své týmy a jak překonávají překážky? I to se dozvíte, tak neváhejte a začtěte se do knihy kontroverzního, ale úspěšného bývalého novináře a poradce Tonyho Blaira, nynějšího krizového poradce a manažera v řadě velkých firem Alastaira Campbella.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bible vítězů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bible vítězů
probíhá od 24. ledna do 6. února 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Bible vítězů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBible vítězů

Campbell, Alastair

Cosmopolis, 2016

Napsat komentář