Vyhrajte vtipné příhody ze života čarodějky

martin-cap_carodejka
Oxana dlouho netušila, že je na jejich rodině něco zvláštního, ačkoliv když se nad tím zamyslíte, jména jejích příbuzných by o tom mohly ledacos napovědět. V čem jsou ona a její příbuzní výjimeční?

Život plný kouzel

Už na vás někdy někdo vybafl: „Ahoj, já jsem čarodějka?“ Že ne? To budu asi první. Ano, já jsem čarodějka (prosím nezaměňovat s čarodějnicí, což je na rozdíl ode mě kolegyně z pohádkové sféry). Dlouho jsem to o sobě nevěděla. Že je na naší rodině něco zvláštního, mi mohla naznačit jména jejích příslušníků. Dědeček se jmenuje Hypolit, babička Polyxena, tatínek Adriel a maminka Hexana. Já jsem dostala jméno Oxana. Někdy mám pocit, že se jmenujeme jako kompletní řada čisticích prostředků. Jistě pochopíte, že člověk nesoucí si do života takové jméno to nebude mít vůbec jednoduché…

 

Čarodějka

Autor: Martin Čáp

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2016
ISBN: 978-80-271-0295-2

Přečtěte si více o knize Čarodějka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte ani na ukázku a náš článek.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Čarodějka

Oxaně bylo vždy jasné, že s tak prapodivným jménem to v životě nebude mít jednoduché. Ale v jejich rodině to bude nejspíš tradice, vždyť dědeček se jmenuje Hypolit, babička Polyxena, tatínek Adriel a maminka Hexana. A co teprve, když vám prozradíme, že je Oxana čarodějka? Jaké to je žít život s pomocí kouzel? O tom si přečtěte právě nyní v nejnovějším románu Martina Čápa, z jehož pera pochází například také knihy Zakázané reportáže (2012), Nevinní vrazi (2012), nebo Můj psí život (2015).

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Čarodějka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Čarodějka
probíhá od 10. do 23. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 románů Čarodějka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČarodějka

Čáp, Martin

Cosmopolis, 2016

Napsat komentář