Splňte si své sny…

splnena_prani
Poradit druhým je snadné, ale poradit sám sobě – a ještě se tím řídit – může být mnohdy dost zapeklité. Tento problém nastává zvlášť v případech, kdy jde o realizaci vlastních přání. Na pomoc proto přichází pan Dyer a jeho kniha Splněná přání.

Kniha světoznámého autora Dr. Waynea W. Dyera, PhD., která na jaře 2012 vyšla v USA, se dočkala i českého vydání a nyní, v roce 2016, také dotisku.

Kniha Splněná přání se věnuje zdokonalení vašich schopností uskutečňovat svá přání, sny a životní plány. Naučí vás objevovat a využívat potenciál, sílu, kterou máte v sobě a vytvořit si tak život, v němž se naplňuje to, co si přejete.
Dr. Dyer odhaluje v knize speciální techniku, jak můžete využít vaši představivost a podvědomí a jak trénovat svoji představivost zcela novým způsobem. Vaše přání – všechna vaše přání – se opravdu mohou splnit. Pokud budete využívat svoji představivost, praktikovat vysvětlené techniky a nenecháte okolní svět, aby vás vyrušoval při realizaci vašeho záměru…

Splněná přání

Autor: Wayne Dyer
Přeložila: Helena Hartlová

Počet stran: 216
Vazba: brožovaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-87642-04-7
Doporučená cena: 124 Kč

Knihu Splněná přání vydalo nakladatelství Keltner Publishing.

 

Ukázka z knihy

Jedním z těch, kdo se v mém životě objevili, byl muž žijící ve 13. století, známý jako svatý František z Assisi. Nebyl jsem vychován v žádné zvláštní náboženské víře, zřejmě proto, že mě v dětství přesouvali do různých náhradních rodin. Nedostalo se mi katolického vzdělání a nikdy jsem se nesetkal s žádným ze svatých ani jejich učením. Přesto se tento mnich, jenž žil tak podnětným životem v Kristu, měl z nějakého záhadného (i když dnes mnohem méně záhadného) důvodu stát jedním z nejvýznamnějších a nejvlivnějších jedinců, kteří kdy zkřížili mou životní cestu.

Prvně se vliv svátého Františka v mém životě objevil v podobě velkého, krásně zarámovaného grafi ckého listu s celou „Modlitbou svatého Františka“, jenž mi kdosi věnoval po přednášce, kterou jsem měl před více než 25 lety. Poselství této modlitby se mnou hluboce souzněla, a modlitba se mi líbila i na pohled, a tak jsem ji pověsil do chodby vedoucí k ložnicím mých dětí. Během těch deseti let, kdy tam visela, jsem kolem modlitby musel projít alespoň desettisíckrát. Často jsem se zastavil, přečetl si několik řádek a rozjímal nad kouzlem jejích slov: Kde je nenávist, tam ať přináším lásku a Kde je temnota, ať přináším světlo. (str. 14)

 

O autorovi

Wayne W. Dyer, Ph.D., je mezinárodně uznávaný autor a řečník v oblasti osobního rozvoje. Je autorem více než 30 knih, vytvořil mnoho audio a video programů a vystupoval v mnoha televizních a rozhlasových pořadech. Napsal knihy Manifest Your Destiny, Wisdom of the Ages, There’s a Spiritual Solution to Every Problem, a New York Times bestsellery 10 Secrets for Success and Inner Peace, The Power of Intention, Inspiration, Change Your Thoughts – Change Your Life, a nyní Excuses Begone (prezentováno v National Public Television specials). Je také autorem několika knih pro děti: No Excuses!, It’s Not What You’ve Got!, Unstoppable Me! a Incredible You!.  Dyer získal doktorát v oboru vzdělávací poradenství na Wayne State University a profesuru na St. John’s University v New Yorku. Fanoušci a příznivci láskyplně nazývají Wayne Dyera „otcem motivace“. Přestože strávil dětství v dětských domovech a pěstounských rodinách, podařilo se mu překonat nejen toto období, ale mnoho dalších překážek a uskutečnit své sny. Dnes tráví mnoho času tím, že ukazuje a učí druhé, jak dělat to samé – naplňovat svoje sny. V době, kdy necestuje a nepřednáší, píše a komunikuje ze svého domova na Maui.

Informace byly převzaty ze stránek nakladatelství KELTNER Publishing.


Keltner Publishing je české nakladatelství, vydávající motivační a inspirativní knihy pro děti a dospělé od českých i zahraničních autorů. Věnují se také vydáváním vlastních knih v cizích jazycích a vydáváním knih v elektronickém formátu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSplněná přání
Odhalte skrytou sílu své představivosti

Dyer, Wayne W.

Keltner Publishing, 2016

Napsat komentář