Zasoutěžte si o výlet s Barbie a jejími sestřičkami

barbie-a-sestricky-zachrante-pejsky-perex
Vydejte se společně s Barbie, jejími sestřičkami a smečkou rozpustilých štěňátek na tropický ostrov, kde prožijete mnohá dobrodružství. Co dalšího kromě rozbitého auta a hledání zatoulaných pejsků na vás čeká, si už přečtěte sami.

Trampoty na tropickém ostrově

barbie-a-sestricky-zachrante-pejsky-ukazkaBarbie se sestrami, rozpustilá štěňata, tropický ostrov a… nečekané trampoty!

Barbie, její sestřičky a smečka dovádivých štěňat se vydávají na tropický ostrov, podpořit Chelsea na taneční soutěži. Barbie pro všechny chystá překvapení. Hned po přistání vyrážejí na výlet na festival tančících koní. Sestry ale moc nadšeně nevypadají. Chelsea by raději trénovala na vystoupení a holky by radši odpočívaly nebo zkoušely některý z ostrovních sportů. Barbie je přesvědčí, že na všechno budou mít času dost… To vše ale jen do chvíle, než se jim zatoulají štěňata a rozbije půjčené auto. A to je jenom začátek! Vypadá to, že tenhle výlet rozhodně nebude procházka růžovým sadem. Vstup do nového příběhu se svými oblíbenými postavami a prožij další napínavé filmové dobrodružství s Barbie a sestřičkami!

 

Barbie a sestřičky: Zachraňte pejsky

Vydalo: nakladatelství Egmont
Počet stran: 40
Vazba: vázaná
Vydáno: 12/2016
ISBN: 978-80-252-3850-9

Přečtěte si více o knize Barbie a sestřičky: Zachraňte pejsky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Egmont patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete také prohlédnout několik stran z knihy: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

egmont_albatros-media

Nakladatelství Egmont je v současné době jedním z největších vydavatelů dětských knih a časopisů na území naší republiky. Vydává hlavně knihy s postavami známými z televizních seriálů či slavných filmů, a také populárně naučné tituly pro mládež. Během více jak 20 let vydalo přes 2600 knižních titulů, které oslovují cílovou skupinu čtenářů od přibližně 3 do 25 let.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Vyhrajte knihu Barbie a sestřičky: Zachraňte pejsky

Chelsea čeká taneční soutěž, která se koná na ostrově v tropickém ráji. Sestry samozřejmě vyráží s ní, aby ji podpořily, a Barbie navíc chystá pro všechny nejedno překvapení a zábavný program. I když se to sestrám zpočátku moc nezdá, přesvědčí je, že budou mít čas i na vlastní plány a všechno hravě stihnou. To však netuší, jaké trampoty je potkají a že tento výlet rozhodně nebude takový, jak se všechny těšily, když ho plánovaly. Vydejte se za dobrodružstvím se svými oblíbenými postavami v překrásně ilustrovaném příběhu, který nadchne všechny malé holčičky už od 4 let.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Egmont patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Barbie a sestřičky: Zachraňte pejsky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Barbie a sestřičky: Zachraňte pejsky
probíhá od 12. do 25. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Barbie a sestřičky: Zachraňte pejsky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBarbie a sestřičky: Zachraňte pejsky
Filmový příběh

Egmont ČR, 2016

Napsat komentář