Zasoutěžte si o knihu o zradě v nemocnici i životě

strazni-andele-perex
Hlavní hrdinka Cherri pracuje v nemocnici a celý život snila o tom, že právě zde možná najde úspěšného muže, který ji bude milovat a založí s ní rodinu. Nejprve to vypadá, že její sny by mohl splnit doktor Nash, místo toho se však od něj dočká zrady.

Fatální pochybení

Cherri sní o rodině, o bohatém a úspěšném manželovi. Zdá se, že právě takového našla v doktoru Nashovi, se kterým se počítá na místo primáře. Idyla i láska však trvají jen do chvíle, než Nash svede na Cherri tragickou chybu, která má za následek smrt pacienta. Brzy vyjde najevo, že fatálních omylů je víc, jenže někdo v nemocnici nestojí o potíže a vše se snaží ututlat.

 

Strážní andělé

Autorka: Zoe Hardwicke

Vydalo: nakladatelství Alpress
Překlad: Jana Vlčková
Počet stran: 312
Vazba: vázaná
Vydáno: 8/2016
ISBN: 978-80-7543-070-0

Přečtěte si více o knize Strážní andělé, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Alpress. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelství Alpress vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství ALPRESS každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

 

Ukázka z knihy

„Vzpomínáš na pana Ho?“ zeptala se Grace.
„Samozřejmě! Byl to můj pacient a měl jsem ho moc rád.“
Grace se zrychlil tep. „Takže jsi to byl ty, kdo mu podával lék na ředění krve.“
Anders znovu povytáhl obočí, tentokrát nechápavě. „Jak to víš?“
„Vyndávala jsem mu katetry,“ přiznala Grace, „a sledovala, jak krvácí.“
Anders se praštil dlaní do čela. „Kruci!“
„Co je?“ zbystřila Grace.
„Připadalo mi divné, proč mu mám dávat heparin, když má trombocytopenii a vysoký krevní tlak.“
„Cože?“ vyděsila se Grace.
„Měl modřiny po celém těle. Domníval jsem se, že má problémy se srážlivostí, proto jsem se Nashe na nic neptal. Nemluvě o tom, že by mi ukousl hlavu, kdybych ho vyslýchal. Nikdo se nechce dostat na jeho černou listinu.“
„Andersi,“ spustila Cherri, „mám důvod se domnívat, že Rick pozměnil kartu pana Donohuea. Vymazal z ní křížek u heparinu, aby to vypadalo, že jsem udělala chybu. Ale já ji neudělala. Jasně jsem viděla zaškrtnuté políčko.“

 

Vyhrajte knihu Strážní andělé

Doktor Nash je okouzlující a úspěšný muž, který by měl navíc brzy získat funkci primáře. Cherri má pocit, že právě on by mohl být její osudovou láskou, otcem jejích budoucích dětí. Idylické chvíle však netrvají dlouho, vzápětí se mění v noční můru. Nash se na ni totiž pokusí hodit svoji chybu, kvůli níž zemřel pacient. A zdá se, že doktor nemá na svědomí pouze jeden omyl, ale je jich mnohem více. Proč se ho však nemocnice snaží krýt a vše zamést pod koberec? To si pojďte přečíst v knize od Zoe Hardwicke.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Alpress vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Strážní andělé vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Strážní andělé
probíhá od 19. září do 2. října 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Strážní andělé

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStrážní andělé

Hardwicke, Zoe

Alpress, 2016

Napsat komentář