Vydejte se s Volhou do světa magie a vyhrajte její dobrodružství!

435235_spinning_light
Povolání: Zaklínačka je fantasy dobrodružství o mladé zaklínačce, která se umí ohánět lépe slovy než mečem a dar použití magie dostala snad od všech sudiček. V naší soutěži můžete její příběh vyhrát…

 

Olga Gromyko – Povolání:Zaklínačka

Volha Redná, osmnáctiletá studentka praktické magie, dostane za úkol vydat se do upírského panství a zjistit, co je pravdy na hlášení o tamním výskytu krvelačného netvora. Podivné je, že takovým úkonem byla pověřena právě ona, ne nějaký jiný, zdatný zaklínač. Navíc prostředí plné upírů není právě ideálním místem pro mladou dívku…

Hlavní hrdinka má ovšem dvě silné zbraně: talent pro magii a ostře nabroušený jazyk. Nezalekne se skoro ničeho – ani partičky nabroušených upírů, ani podivné příšery, která ji chce sežrat, ani protivného profesora. Snad jen ta zápočtová práce, co musí napsat, jí dělá vrásku na čele.

Humorná fantasy o drzé mladé zaklínačce je napsána svižným jazykem, čtenáře snadno zaujme a pobaví. Sympatická hlavní hrdinka je nosným pilířem celého příběhu, vyšperkovaného vtipnými dialogy a dobrodružnou zápletkou.

Nejedná se o následovnici ani Harryho, ani Geralta… je tu prostě Volha.

 

Povolání: Zaklínačka

Autorka: Olga Gromyko
Překlad: Ing. Pavel Weigel
Rozměry: 147×210
Počet stran: 224
Vazba: pevná
ISBN: 978-80 7413-181-3

 

Knihu Povolání: Zaklínačka vydalo nakladatelství ZonerPress

 

 

Vyhrajte s námi knihu Povolání:Zaklínačka

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press jsme pro vás připravili soutěž. V ní může jeden z vás vyhrát knihu Povolání:Zaklínačka od Olgy Gromyko.

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

 

Soutěž o knihu Povolání:Zaklínačka
běží od 20. dubna do 3. května 2012

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Zoner Press

Vydavatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

V průběhu let 2010 – 2011 vydavatelství zařadilo do nabídky tituly z žánru osobní růst, volný čas a hobby. V edičním plánu Zoner Press nechybí ani dětmi oblíbené pohádky.

 

Související soutěž

Zasoutěžte si o knihu Povolání: Zaklínačka!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePovolání: Zaklínačka

Gromyko, Olga

Zoner Press, 2012

Napsat komentář