Zasoutěžte si o knihu, která vám pomůže růst

spravne-otazky-perex
Pokud chcete v životě dělat správná rozhodnutí a být sami se sebou spokojení, je důležité pokládat si ty správné otázky.  Vypněte autopilota a buďte konečně tím, kým chcete být. Jak na to? Poradí vám publikace americké spisovatelky Debbie Ford.

Staňte se kapitány svého života

Každý den stojíme před mnoha rozhodnutími, která ovlivňují náš život. Některá jsou méně významná a mají dopad jen na několik příštích minut, hodin nebo dnů, jiná mohou změnit celou naši budoucnost. Každá volba, ať už je jakkoli závažná nebo triviální, snadná nebo obtížná, má v konečném důsledku dopad na směřování našeho života. To, jestli zvolíme správně, rozhodne, zda nás čeká zklamání nebo mimořádně krásný život. Ke správným rozhodnutím se potřebujeme správně ptát – a právě k tomu vám pomůže tato kniha.

Posílí tato volba mou životní sílu?
Přiblíží mě toto rozhodnutí mému vytouženému cíli?
Dělám to z lásky k sobě?

Tyto a další správné otázky vás vytrhnou ze spánku. Tohle není čajový dýchánek, tohle je život. Buď využijete každou příležitost, která se vám naskytne, a otevřeně se přihlásíte ke svým tužbám a snům, nebo budete do smrti litovat, že jste se nerozhodli jinak. Správné otázky vám dovolí vypnout autopilota a stát se vědomými kapitány svého života. Přiblíží vás pravdě a zakotví vás v realitě. A čím častěji si je budete klást, tím pravdivěji budete moci říci: Jsem tím, kým chci být.

 

Správné otázky

10 otázek, které vás dovedou k jedinečnému životu

Autorka: Debbie Ford

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Zdeněk Chodora
Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2016
ISBN: 978-80-7370-361-5

Přečtěte si více o knize Správné otázky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené speciálně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

 

Ukázka z knihy

Cílem deseti správných otázek je odhalit skutečnou motivaci vašich činů. Odpovědi na tyto otázky vám budou vodítkem, které usnadní vaše rozhodování a zaručí, že se vždy rozhodnete ve svůj prospěch. Nenechte se oklamat jejich jednoduchostí, ve skutečnosti jsou neobyčejně silné a účinné a můžete je využít v každé situaci, na každé životní křižovatce. Zde jsou:

  • Přiblíží mě tato volba k mé vysněné budoucnosti, nebo mě uvězní v minulosti?
  • Přinese mi tato volba dlouhodobý užitek, nebo krátkodobé uspokojení?
  • Stojím ve své síle, nebo se chci zavděčit druhým?
  • Hledám to, co je dobré, nebo to, co je špatné?
  • Umocní tato volba mou životní sílu, nebo mě o životní sílu připraví?
  • Využiji tuto situaci k osobnímu růstu, nebo ji budu vnímat jako porážku?
  • Posiluje mě tato volba, nebo oslabuje?
  • Je tento čin aktem sebe-lásky, nebo aktem sebe-sabotáže?
  • Je tento čin výrazem mé víry, nebo strachu?
  • Je tato volba aktem mého božského, nebo lidského já? (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Správné otázky

Každý den přináší mnohá rozhodnutí, z nichž některá jsou zcela triviální a jiná naopak velmi zásadní. Ať už stojíte před jakoukoliv volbou či situací, k jejímu správnému vyřešení se potřebujete umět správně ptát. A právě s tím vám pomůže kniha Debbie Ford, díky které dostanete svůj život pod kontrolu a s postupem času si budete moci říct, že jste konečně sami se sebou spokojeni a jste tím, kým jste vždy chtěli být. Pokud vás taková představa láká, neváhejte a začněte na ní pracovat ještě dnes.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie Publishing SE vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Správné otázky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Správné otázky
probíhá od 15. do 28. srpna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Správné otázky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSprávné otázky
10 otázek, které vás dovedou k jedinečnému životu

Ford, Debbie

Synergie Publishing SE, 2016

Napsat komentář