Zasoutěžte si o ztřeštěnou jízdu s panem Flatem

Jaume Copons_Agus a priserky_Uz je tady pan Flat2
Než se v Agusově životě objevil pan Flat, byl to docela obyčejný kluk, který chodil do školy a po vyučování vymýšlel lumpárny s kamarády. Ale až s příchodem zvláštní příšerky začala ta správná jízda. Kdo je to ten pan Flat? To si pojďte přečíst.

Dobrodružství s příšerkami

Uz-je-tady-pan-flat-ukazkaPrvní díl bláznivě ztřeštěné série o příšerkách a o klukovi, kterému noví kamarádi převrátili život naruby.

Nazdárek! Já jsem Agus Pianola. Tys to netušil, ale my dva jsme se jednou museli poznat! Ještě nedávno jsem byl celkem normální kluk: chodil jsem do školy, ztrácel slohovky, hltal pizzy…

Ale pak jsem poznal pana Flata a všechno se změnilo. Ty vlastně ještě nevíš, kdo je pan Flat, co? Prozradím ti jenom, že je to příšerka a že od té doby, co se zabydlel v mém pokoji, je svět nejen zábavnější, ale i lepší. Rozhodne lepší, i když teda pořádná jízda!

O mně a o dalších příšerkách (jo, bude jich víc!) si přečti sám. A jestli se bojíš čtení jako já, mám pro tebe dobrou zprávu. Tahle knížka je plná obrázků a komiksových bublin. To by šlo, ne?

 

Už je tady pan Flat!

Autor: Jaume Copons

Vydalo: nakladatelství Host
Ilustrace: Liliana Fortunyová
Překlad: Olga Čtvrtníčková
Počet stran: 136
Vazba: vázaná
Vydáno: 6/2016
ISBN: 978-80-7491-605-2

Přečtěte si více o knize Už je tady pan Flat!, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. A nezapomeňte také na ukázku a náš článek.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

Ukázka z knihy

Musím říct, že nejhorší na Lídii není to, že je tak příšerná a že má radost, když se ostatním, zvlášť mně, nedaří. Nejhorší je, že jsme sousedi. A nejenže bydlíme ve stejném domě, bydlíme i na stejném patře! A je to fakt hrůza, protože pokaždé, kd\ž se Lídie potká s mojí mámou, hned jí začne vykládat, co všechno jsem měl udělat a neudělal, a co všechno jsem udělal a dělat neměl.

Uz-je-tady-pan-flat-ukazka2

(str. 12)

 

O autorovi

Jaume CoponsJaume Copons (nar. 1966) je katalánský spisovatel, scenárista a bývalý středoškolský učitel. Píše knihy pro děti a mládež, je autorem řady televizních seriálů pro děti. Kniha Už je tady pan Flat! (2014) je první díl ze série Agus a příšerky.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Už je tady pan Flat!

Setkání s novými kamarády převrátilo Agusovi život naruby. Jako první do jeho pokoje vtrhnul pan Flat, ihned se tam zabydlel a začala pořádná jízda. I ty zcela běžné věci a situace jsou najednou zábavnější. A díky ilustracím Liliany Fortunyové, které jsou plné komiksových bublin, se i ze čtení stává mnohem větší legrace, což si můžete ověřit společně se svými ratolestmi. Uvidíte, že je knihy ze série Agus a příšerky, ve kterých se můžete těšit i na další zvláštní kamarády pan Flata, budou bavit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Už je tady pan Flat! vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Už je tady pan Flat!
probíhá od 23. června do 6. července 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Už je tady pan Flat!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUž je tady pan Flat!
Agus a příšerky

Copons, Jaume

Host, 2016

Napsat komentář