Vyhrajte dojemný příběh zázračného uzdravení

Zazraky-z-nebe-perex
Devítiletá Annabel trpí vzácnou a nevyléčitelnou poruchou trávicího traktu, která jí brání vést běžný život dítěte. Jednoho dne se však stane zázrak. Během hry se sestrami spadne malá holčička ze stromu a právě onen pád změní vše.

Překvapivé uzdravení

Annabel Beamová kvůli vzácné a nevyléčitelné poruše trávicího traktu, která jí od pěti let bránila vést život normálního zdravého dítěte, strávila většinu dětství po nemocnicích a ordinacích specializovaných lékařů.

Jednoho zimního dne, když jí bylo natolik dobře, že si mohla hrát venku se svými sestrami, spadla z výšky deseti metrů do starého dutého stromu. Pád mohl skončit smrtí nebo ochrnutím, ona však nepochopitelně vyvázla bez jediného škrábnutí, a navíc se navzdory všem vědeckým prognózám z chronické choroby vyléčila…

 

Zázraky z nebe

Autorka: Christy Wilson Beamová

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Markéta Schubertová
Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-8111-333-8

Přečtěte si více o knize Zázraky z nebe, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Vyhrajte knihu Zázraky z nebe

Podivuhodný příběh devítileté Annabel, která se po pádu ze stromu zázračně uzdravila z neléčitelné nemoci, nedokáže moderní medicína vysvětlit, přesto se skutečně stal. Celá událost mohla skončit ošklivým zraněním či dokonce smrtí, namísto toho se po něm však holčička z Texasu zbavila svých chronických zdravotních potíží. Jak je to možné? Stojí za tím opravdu nějaká vyšší moc? Po přečtení knihy americké spisovatelky Christy Wilson Beamové začnete věřit na zázraky možná i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zázraky z nebe vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zázraky z nebe
probíhá od 14. do 27. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 zázračné příběhy Zázraky z nebe

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZázraky z nebe
Příběh děvčátka, jeho cesty do nebe a neuvěřitelného uzdravení

Wilson Beamová, Christy

Noxi, 2016

Napsat komentář