Vyhrajte návrat Martina Servaze na krimi scénu

Tma-perex
S kriminalistou Martinem Servazem jste už možná měli tu čest. Pokud se řadíte mezi jeho fanoušky a jeho předchozí případy jste hltali doslova se zatajeným dechem, nenechte si ujít ten nejnovější. Martin je připravený znovu se vrátit do akce.

Když se život změní v noční můru

Třetí kniha bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem

Na Štědrý den objeví Christine Steinmeyerová, rozhlasová moderátorka z Toulouse, ve své poštovní schránce dopis od ženy, která v něm oznamuje svou sebevraždu. Christine je přesvědčená, že se dopis dostal do její schránky omylem. Chyba? Hoax? Jenže druhý den ji zavolá do rádia neznámý posluchač, který ji obviní z toho, že nic neudělala. Brzy se urážky, hrozby a různé incidenty znásobí. Jako by se někdo snažil převzít kontrolu nad jejím životem, který se jí začne rozpadat pod rukama jako domeček z karet a promění se v noční můru.

Martin Servaz se léčí na klinice pro policisty trpící syndromem vyhoření. Pronásledují ho zlé sny o bývalé lásce Marianne, unesené sériovým vrahem Julianem Hirtmannem. Jednoho dne dostane poštou obálku obsahující elektronickou kartu od hotelového pokoje, v němž před rokem spáchala sebevraždu jakási umělkyně. Někdo si přeje, aby se Martin vrátil do práce. A Martin Servaz se cítí být připravený.

Co když naši nejbližší nejsou takoví, jací se zdají? Co se stane, když někdo převezme kontrolu nad vaším životem a vztahy?

Co se skrývá ve tmě? Nezhasínejte světlo… a pokud to uděláte, připravte se na nejhorší!

 

Tma

Autor: Bernard Minier

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Jiří Žák
Počet stran: 616
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 6/2016
ISBN: 978-80-7505-374-9

Přečtěte si více o knize Tma, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete stáhnout také ukázku.

XYZ_Albatros-Media

Nakladatelství XYZ působí na českém trhu od roku 2004 a od té doby představuje čtenářům na 150 titulů nejrůznějších žánrů ročně. Vydává českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy, literaturu faktu, historické publikace, encyklopedie i na knihy pro děti a mladé čtenáře.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Servaz cítil, jak v něm roste chlad.
Přistoupil ke dveřím. Vyhlédl ven.
Stáli tam. Na pasece. Obklíčili chatu. Napočítal jich osm. Osm vlků. Vyhublých a vyhladovělých.
Marianne…
Měl by ji odnést do auta. Vzpomněl si na zbraň, kterou nechal v přihrádce na rukavice. Rex vrčel dál. Servaz vnímal jeho strach a stres a pohladil ho po hlavě. Cítil, jak se mu pod srstí křečovitě napínají svaly.
„Hodný pejsek,“ řekl se staženým hrdlem, sedl si na bobek a vzal Rexe do náruče.
Zvíře k němu otočilo žluté oči plné takové něhy a lásky, až si Servaz uvědomil, že se mu do očí hrnou slzy. Rexovy teplé boky se zvedaly a dotýkaly se jeho těla. Servaz věděl, že existuje jen jediná šance, jak se odsud dostat. A bylo to nejsmutnější a nejtěžší rozhodnutí, jaké kdy v životě musel udělat.
Otočil se ke stolu, vzal srdce a vložil ho Marianne zpátky do hrudníku. Polkl, zavřel oči a vzal zkrvavené tělo do náruče.
Bylo lehčí, než předpokládal. (str. 12)

 

O autorovi

Bernard Minier se narodil 26. srpna 1960 v Béziers, vyrůstal na jihozápadě Francie, své dětství strávil v Pyrenejích. Studoval na univerzitě v Toulouse, odkud pochází také hlavní hrdina jeho thrillerů Martin Servaz. Více než dvacet let žije nedaleko Paříže, je ženatý, má dvě děti a psaní se věnuje na plný úvazek. Jeho první román Mráz (XYZ, 2015) byl přeložen do několika světových jazyků včetně angličtiny a největší úspěch zaznamenal především ve Francii a v Německu. Také další knihy z této série Kruh (XYZ, 2015) a Tma (XYZ, 2016) měly ve světě mimořádný ohlas. Jeho další román mimo tuto sérii Une putain d’histoire (2015) se odehrává v San Francisku. V současné době autor pracuje na nové knize, v níž by se měl vrátit na scénu Martin Servaz.
(Zdroj informací: nakladatelství XYZ)

 

Vyhrajte knihu Tma

Kriminalistovi Martinu Servazovi se život rozpadl na kousky. Nejen, že jej stále pronásledují noční můry týkající se jeho bývalé lásky Marianne, která byla unesena sériovým vrahem Julianem Hirtmannem, ale navíc trpí syndromem vyhoření, ze kterého se snaží vyléčit na specializované klinice. Ovšem právě nastal čas, aby se vrátil znovu do práce a vrhl se do dalšího vyšetřování. Vše odstartuje obálka s podivným obsahem, která Servazovi naznačí, že jeho návrat si přeje i někdo další. Jenže kdo? Na to pojďte přijít ve třetí knize z bestsellerové série Bernarda Miniera.

Ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Tma vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tma
probíhá od 6. do 19. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi Bernarda Miniera Tma

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTma

Minier, Bernard

XYZ, 2016

Vyhrajte návrat Martina Servaze na krimi scénu - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. 00Marie99 napsal:

    Dobrý den, dnes jsem dostala svou výhru – knihu TMA – za kterou moc děkuji.

Napsat komentář