Získejte knihu o životě lovců lebek

Lovci-lebek
Napínavý thriller z pera zkušené spisovatelky a ostříleného policisty zavede čtenáře do prostředí speciální pátrací jednotky lovců lebek. Právě nyní mají za úkol vypátrat nebezpečného nájemného vraha, kterého poslala ukrajinská mafie.

Zapojte se do boj proti mafii

Posledních deset let zatemnila Jaroslavův mozek jediná myšlenka. Myšlenka na pomstu. Tehdy boss ukrajinské mafie zastřelil jeho kolegu Lukyho, po kterém zůstala těhotná žena. Ačkoliv Jaroslav konečně dostal nabídku práce u speciální jednotky lovců lebek, má ke spokojenosti daleko. Život mu komplikují nevyřešené dluhy z pokeru, sílící tlak vymahačů a postupný rozpad rodiny.

I pracovní úspěchy střídají neúspěchy. Ukrajinská mafie posílá do Čech nebezpečného nájemného vraha, aby zlikvidoval nepohodlné svědky, po nichž pátrá také Jaroslavova jednotka. Zdá se, že nájemný vrah s andělskou tváří je vždy o krok napřed…

 

Lovci lebek

Autoři: Hana Hindráková, Jiří Johánek

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-247-5810-7

Přečtěte si více o knize Lovci lebek, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku a rozhovor s autorkou.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorech

Hana Hindráková pochází z Trutnova a kromě knih miluje cestování. V rámci realizace projektů rozvojové spolupráce se pětkrát dostala do africké Keni. Navštívila také Maroko, Kapverdy, Nový Zéland, Nepál, Chile, Argentinu, Portoriko a další země. Hana je autorkou čtyř románů z afrického prostředí: Děti nikoho, Karibu Keňa, Dobrovolnice, Očarovaná. Nyní pracuje na románu Smrtící byznys, který se bude odehrávat v Ugandě.

Jiří Johánek pracuje od roku 2005 jako policista, do roku 2008 sloužil v Karlovarském kraji, nyní v Plzeňském kraji. Kniha Lovci lebek je jeho prvotinou.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Lovci lebek

Jaroslav se konečně dočkal nabídky práce u speciální jednotky lovců lebek, přesto má ke spokojenosti daleko. I když pracovně se mu daří, v osobním životě je tomu právě naopak. Nejen, že má dluhy z hraní pokeru, kvůli kterým ho často navštěvují vymahači, ale rozpadá se mu i rodina. Co ho však sžírá nejvíce, je touha pomstít smrt kolegy Lukyho, kterého před deseti lety chladnokrevně zastřelil boss ukrajinské mafie. Přišel s novým úkolem pro Jaroslavovu jednotku i čas pomsty? To si pojďte přečíst.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Lovci lebek vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lovci lebek
probíhá od 29. května do 11. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Lovci lebek

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLovci lebek
Český thriller z prostředí speciální pátrací jednotky

Hindráková, Hana – Johánek, Jiří

Cosmopolis, 2016

Napsat komentář