Užiteční rádci pro muže

vse o muzich
Muži bývají občas necitlivý vůči potřebám svého okolí a mohou se pak projevovat jako sloni v porcelánu. Proto jsme na dnešek připravili speciální výběr knih, které by jim mohly otevřít oči. Jak lépe vycházet s manželkou a současně i se svým šéfem v práci, to se dozvíte v dnešních tipech.

Po čem ženy touží? A jak to může jejich partner zjistit? Nevíte? Nerozumíte své ženě? Pak je tu právě pro vás jedinečná kniha z nakladatelství Návrat domů!

Tuto knihu adresuje G. Smalley především mužům a manželům, aby jim pomohl pochopit, co jejich partnerky prožívají a jaké jsou jejich potřeby a skryté tužby. Tato práce navíc může ženám pomoci v tom, aby dokázaly o svých pocitech a potřebách s muži účinně komunikovat.
Manželky, pokud čtete tuto knihu, chtěl bych vás ujistit, že my jako manželé většinou nevíme, co potřebujete. A tak vás prosím, abyste nám to jemně a láskyplně daly vědět. Řekněte nám, kdy nenaplňujeme vaše potřeby – ale ne kritickým způsobem, který by nás mohl odradit.

Pokud si přečtete tuto knihu, získáte:

  • představu o důležitosti pocitu bezpečí a důvěry, po kterých ženy touží
  • možnost pochopit, jak mohou manželé kvalitně komunikovat
  • znalosti o skutečných potřebách žen a o tom, jak je můžete úspěšně naplnit
  • přehled o tom, v čem vlastně spočívá rozdílnost mezi mužem a ženou

Stejně jako vesmírná loď je i vaše manželství podřízeno zákonům, které určují úspěch či neúspěch. Pokud jsou některé z těchto zákonů porušeny, zůstanete uvězněni na oběžné dráze, odsouzeni k zániku. Nicméně, pokud v průběhu manželství zjistíte, který ze zákonů porušujete, a podniknete nezbytné úpravy, vaše manželství zůstane na správné dráze…

Kdyby jen muž věděl, co žena prožívá

Autor: Garry Smalley
Přeložila:  Kateřina Zaťková

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 138×205 mm
ISBN: 978-80-7255-355-6
Doporučená cena: 210 Kč

 

Knihu Kdyby jen muž věděl, co žena prožívá vydalo nakladatelství Návrat domů.

————————————————

Možná pomůže vašemu vztahu, když muž čas od času vstoupí do kuchyně nejen jako konzument. Praktické návody pro pánské vaření přináší Kuchařka pro chlapy!

Kniha Kuchařka pro chlapy nabízí recepty pro opravdové muže – nestoudně lahodná jídla, jednoduché jako facka. Obsahuje recepty i pro největší hladovce na perfektní jednohubky, hlavní jídla, dezerty a recepty, kterými uděláte dojem. Získáte také návody na přípravu domácího piva, dokonalého steaku a tipy na jedlické výzvy.

Kuchařka pro chlapy

Vzmužte se v kuchyni
Počet stran: 128
Vazba: pevná
Formát: 188×240 mm
ISBN: 978-80-7529-110-3
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Kuchařka pro chlapy vydalo nakladatelství Slovart.

KucharkaProChlapyUkA podívejte se na další ukázky: ukázka1, ukázka2, ukázka3.

————————————————

Máte-li manažerské schopnosti, co vám brání být ve svém oboru nejlepší? Možná to zjistíte, když si pročtete  a pochopíte Principy strategie.

Tato kniha skvěle a naprosto přesně vysvětluje, jak tři legendární top manažeři z oboru hi-tech změnili svět, ve kterém žijeme. Není jen o strategiích, které jsou vhodné pro technologicky orientované firmy, ale ukazuje, jak postupují silní, zapálení a erudovaní lídři.
Bill Gates, Andy Grove a Steve Jobs uvedli v období mezi roky 1968 a 1976 na podnikatelskou scénu tři společnosti, které dokázaly definovat podobu hi-tech světa, vytvořily zisk ve výši mnoha miliard dolarů a přeměnily navždy naše životy. Jak se jim něco tak neuvěřitelného mohlo podařit? Kniha Principy strategie se jako první zabývá souhrnným pohledem na životy a práci těchto tří mimořádných osobností – zkoumá jejich úspěchy i prohry, definuje, co je spojuje i odlišuje.
David Yoffie a Michael Cusumano, významní profesoři z oboru podnikání, studovali tyto tři lídry a jejich společnosti po dobu téměř třiceti let, tedy v době, kdy sami vyučovali byznysové strategie, inovace a podnikání na Harvard Business School a na MIT Sloan School of Management.

Principy strategie

Autoři: Michael Cusumano, David Yoffie
Přeložil: Svatoslav Gosman

Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Formát: 145×208 mm
ISBN: 978-80-7252-627-7
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Principy strategie vydalo nakladatelství Práh.

————————————————

Jestliže jste podřízeným, určitě máte nějakého šéfa, který vám možná leze na nervy. Chcete-li se s ním naučit vycházet, nenechte si ujít novinku z nakladatelství Grada.

Vztah nadřízeného a podřízeného ve firmě, na pracovišti, bývá někdy přirovnáván k manželství. Není to náhoda. To, co by teoreticky mělo být jednoduché a přímočaré, je ve skutečnosti velice často náročné, obtížné, někdy i k zbláznění. Na druhé straně je to závazek, často dlouhodobý, a aby tento závazek mohl uspokojivě fungovat, je potřeba mnohem více než jen dobrá vůle všech zúčastněných. Je možné říct, že vztah nadřízeného a podřízeného je dílem věda, dílem romance (někdy nešťastná) a dílem nutnost.
A stejně jako na spokojené manželství ani na vztah nadřízeného a podřízeného neexistuje návod. Pouze zkušenosti, inspirace, více či méně povedené epizody z reálného života. Tato kniha není určena k založení do poličky a k následnému zapomenutí. Je živá, plná příkladů z praxe a vyplatí se ji mít u sebe. Jak říká sám autor: „Na čem není kolečko od kávy, to není užitečné.“

Jak vyjít se svým šéfem

Autor: Vojtěch Bednář

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-247-5564-9
Doporučená cena: 229 Kč

 

Knihu Jak vyjít se svým šéfem vydalo nakladatelství Grada.

Přečtěte si ukázku na našich stránkách či se inspirujte v delší ukázce na stránkách nakladatelství Grada.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete nejen tyto knihy pro muže.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyby jen muž věděl, co žena prožívá
100 způsobů, jak své ženě projevit lásku

Smalley, Garry

Návrat domů, 2016

zobrazit info o knizeKuchařka pro chlapy
Vzmužte se v kuchyni

Slovart, 2016

zobrazit info o knizePrincipy strategie
Pět nadčasových pravidel strategického leadershipu v podání Billa Gatese, Andyho Grova a Steva Jobse

Cusumano, Michael A. - Yoffie, David B.

Práh, 2016

zobrazit info o knizeJak vyjít se svým šéfem

Bednář, Vojtěch

Grada, 2016

Napsat komentář