Vyhrajte návod, jak být úspěšným podnikatelem

100-zakonu-obchodniho-uspechu-perex
Pohybujete se ve světě podnikání a obchodu a toužíte být ve svém oboru úspěšnými? Toto přání se vám může splnit, pokud dokonale zvládnete nejen základy, ale také se budete řídit stovkou zákonů, které vám představí Brian Tracy.

Dosáhněte úspěchu

Úspěch není zázrak, ani hříčka štěstěny. Poselství zákonů, s kterými vás Brian Tracy v této knize seznamuje, je prosté: pokud přesně víte, co chcete, stačí dělat to, co dělají či dělali ti, kdo toho dosáhli před vámi, a díky tomu dosáhnete stejných výsledků. Nic jiného v tom není.

100 zákonů obchodního úspěchu je určeno všem, kdo se pohybují ve světě podnikání a obchodu a chtěli by ze sebe dostat to nejlepší. Smyslem knihy je podělit se o systém principů – zákonů –, které v praxi uplatňují ti nejúspěšnější podnikatelé. Úspěch a mistrovství v každém oboru patří těm, kdo dokonale zvládli jeho základy. Při čtení se u každého zákona na chvíli zastavte a upřímně zvažte, jak jste na tom. Jeden nový vhled či nápad někdy stačí, aby člověk úplně změnil směr.

Budete-li 100 zákonů obchodního úspěchu důsledně uplatňovat, získáte významnou výhodu nad všemi, kdo je nedodržují. Dosáhnete úspěchu, o kterém se vám nesnilo. Během několika měsíců či let můžete dokázat víc než většina lidí za celý život!

 

100 zákonů obchodního úspěchu

Proč jsou někteří lidé úspěšnější než jiní

Autor: Brian Tracy

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Jiří Zbořil
Počet stran: 296
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2016
ISBN: 978-80-7370-360-8

Přečtěte si více o knize 100 zákonů obchodního úspěchu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prohlédnout ukázku, nebo náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Znáte to, jak se chlápek rozhodne spáchat sebevraždu skokem ze střechy mrakodrapu? Zatímco letí dolů, uprostřed budovy kdosi kouká z okna a ptá se: „Jak to jde?“ „Zatím je to dobrý!“ odpoví sebevrah.
Kupodivu tímto způsobem spousta lidí podniká. „Zatím je to dobrý!“ hlásí. Porušují zákony přírody i podnikání – někdy úmyslně, někdy bezděčně. Jenže zákony jsou neměnné a nevyhnutelné. Porušovat je můžete jen na vlastní nebezpečí. A přestože se vám může zdát, že se důsledkům svých činů zatím úspěšně vyhýbáte, nakonec stejně zaplatíte plnou cenu.
Srovnáte-li si ovšem život podle 100 zákonů obchodního úspěchu, máte úspěch v podnikání prakticky zaručený. Sklidíte, co zasejete. Sejete-li dobré, dobré také sklízíte.
Snad nejdůležitější pro úspěch v podnikání je pragmatický přístup. Což mimo jiné znamená, že se neptáte po původu nápadů. Je vám jedno, odkud k vám přicházejí a kdo co vymyslel. Zajímá vás jediné: funguje to? (str. 20)

 

Vyhrajte knihu 100 zákonů obchodního úspěchu

Věděli jste, že během několika měsíců či let můžete dokázat více, než zvládne většina lidí za celý život? Není to zázrak, ale tvrdá práce, a především je třeba si srovnat své myšlenky a směr. Někdy stačí jeden nový nápad a změní se vám život. Pokud se chcete stát úspěšnými v oboru podnikání a obchodu, inspirujte se stovkou zákonů, které v praxi uplatňují ti nejúspěšnější, a zařaďte se mezi ně. Více o tomto systému principů si můžete právě nyní přečíst v publikaci Briana Tracyho.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu 100 zákonů obchodního úspěchu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 100 zákonů obchodního úspěchu
probíhá od 3. do 9. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy 100 zákonů obchodního úspěchu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize100 zákonů obchodního úspěchu
Proč jsou někteří lidé úspěšnější než jiní

Tracy, Brian

Synergie Publishing SE, 2016

Vyhrajte návod, jak být úspěšným podnikatelem - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dobrý den, právě před malou chvílí jsem z rukou poštovní doručovatelky přebrala tuto svoji vyhranou knihu, za kterou moc děkuji a jistě udělá velkou radost tomu, komu ji chci věnovat. Kniha došla zcela v pořádku a ještě tedy jednou opravdu za ni moc děkuji !!!

Napsat komentář