Motivační knihy ze Synergie – buďte úspěšní!

hanshake
Jsou pro vás peníze důležité? Důležitější než co jiného? Chcete v životě vybudovat úspěšnou firmu a předčit očekávání vašeho okolí? V tom vám mají ambici pomoci dnes představované knihy z nakladatelství Synergie.

Kniha Brendona Burcharda Milionový expert vám ukáže nejen to, jak využít své stávající znalosti a schopnosti k získání nedocenitelného kapitálu, ale také, jak se o ně podělit s druhými.

Milionový expert

Podělte se o své znalosti a zkušenosti, změňte svět k lepšímu a vydělejte jmění

Autor: Brendon Burchard
Přeložil: Zdeněk Chodora

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 148×205 mm
ISBN: 978-80-7370-404-9
Doporučená cena: 299 Kč

Detail knihy na webu nakladatelství

Ukažte druhým cestu! Brendon Burchard, legendární učitel expertů a zakladatel Experts Academy, vás v této převratné knize přesvědčí, že:

• Váš životní příběh a nasbírané zkušenosti jsou daleko důležitější a mají daleko větší tržní hodnotu, než jste si vůbec dokázali představit.
• Narodili jste se, abyste změnili svět k lepšímu. A nejlepší způsob, jak to dokázat, je využít svých znalostí (ať už se týkají jakéhokoli tématu) k tomu, abyste druhým poradili a pomohli jim dosáhnout úspěchu.
• Když se s druhými rozdělíte o své zkušenosti a poradíte jim, jak uspět, můžete si za to nechat zaplatit. Postupně si tak vybudujete výnosnou živnost a váš život získá hluboký smysl.

Nahlédnete také za oponu expertního průmyslu. Seznámíte se s desetibodovým plánem, postaveným na vašich dosavadních vědomostech, podle kterého se prosadíte, pomůžete druhým a skvěle vyděláte. Zjistíte, jak své životní zkušenosti proměnit v nedocenitelný kapitál a jak je sdílet s druhými jako své osobní poselství.

————————————————

100 zákonů obchodního úspěchu je oním typem knihy, u které si stačí přečíst její název, abyste věděli, co od ní máte čekat. Brian Tracy vám poradí, jak dosáhnout stejných met jako ti nejlepší světoví podnikatelé. Spolu s ním zjistíte, na čem svůj úspěch zakládají oni a jak byste se od nich vy mohli přiučit.

100 zákonů obchodního úspěchu

Proč jsou někteří lidé úspěšnější než jiní

Autor: Brian Tracy
Přeložil: Jiří Zbořil

Počet stran: 296
Vazba: vázaná
Formát: 137×212 mm
ISBN: 978-80-7370-360-8
Doporučená cena: 389 Kč

Detail knihy na webu nakladatelství

Úspěch není zázrak ani hříčka štěstěny. Poselství zákonů, s kterými vás Brian Tracy v této knize seznamuje, je prosté: pokud přesně víte, co chcete, stačí dělat to, co dělají či dělali ti, kdo toho dosáhli před vámi, a díky tomu dosáhnete stejných výsledků. Nic jiného v tom není.

100 zákonů obchodního úspěchu je určeno všem, kdo se pohybují ve světě podnikání a obchodu a chtěli by ze sebe dostat to nejlepší. Smyslem knihy je podělit se o systém principů – zákonů –, které v praxi uplatňují ti nejúspěšnější podnikatelé. Úspěch a mistrovství v každém oboru patří těm, kdo dokonale zvládli jeho základy. Při čtení se u každého zákona na chvíli zastavte a upřímně zvažte, jak jste na tom. Jeden nový vhled či nápad někdy stačí, aby člověk úplně změnil směr.

Budete-li 100 zákonů obchodního úspěchu důsledně uplatňovat, získáte významnou výhodu nad všemi, kdo je nedodržují. Dosáhnete úspěchu, o kterém se vám nesnilo. Během několika měsíců či let můžete dokázat víc než většina lidí za celý život!

O nakladateli

Synergie

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené speciálně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Co je vaším životním snem? Napište nám do komentářů!

Úvodní obrázek pochází ze serveru FreeDigitalPhotos.net.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMilionový expert
Podělte se o své znalosti a zkušenosti, změňte svět k lepšímu a vydělejte jmění

Burchard, Brendon

Synergie Publishing SE, 2016

zobrazit info o knize100 zákonů obchodního úspěchu
Proč jsou někteří lidé úspěšnější než jiní

Tracy, Brian

Synergie Publishing SE, 2016

Napsat komentář