Vyhrajte příběh o útěku z nudy manželského sexu

Manzelsky-sex-perex
David Greenfield je dvacet let šťastně ženatý se svou ženou Blair. Jenže pokušení číhá na každého a v jeho případě je jím atraktivní fotografka Jean. Ta Davida požádá, aby se na šest týdnů stal jejím milencem. Podlehne David pokušení?

Pokušení, kterému nelze odolat

Únik z nudy manželského sexu může nabýt rozličných podob. Málokterá z nich se ale obejde bez následků…

David Greenfield je rozvodový právník z Manhattanu, takže velmi dobře ví, kam až může člověk klesnout. Za léta praxe už vyslechl bezpočet nechutných a intimních příběhů, které provázejí rozpadlá manželství. On sám je v tomto ohledu naprosto spokojený: svou ženu Blair si vzal před dvaceti lety a nikdy toho rozhodnutí nemusel litovat.

I ti nejvyrovnanější z nás jsou ale občas vystaveni pokušení, kterému je téměř nemožné odolat. V Davidově případě má podobu atraktivní fotografky Jean, která ho požádá, aby se stal jejím milencem. Jen na šest týdnů, pak ji zase pracovní povinnosti odvedou do světa.

David váhá. Nechce se dopustit nevěry, vždyť přece až moc dobře ví, kam až to může vést. Ovšem na druhou stranu… Kdyby se přidala i Blair, už by to přece nebyla nevěra. Chvíle strávené ve třech by naopak mohly být vítaným oživením rutiny, do které manželský sex po mnohaletém soužití neodvratně upadne. Nikomu přece neublíží, když si splní svou celoživotní sexuální fantazii. Anebo se v tomto úsudku David trestuhodně mýlí?

 

Manželský sex

Autor: Jesse Kornbluth

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Hana Čapková
Počet stran: 216
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-7498-140-1

Přečtěte si více o knize Manželský sex, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. A nezapomeňte ani na ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

„Ach, ano! Rozvodový právník, který je vždycky po ruce,“ řekla Blair a znovu potáhla z jointu.
„Na seznamu žádoucích mužských zaujímám místo někde na konci.“
„Tomu nevěřím.“
„Vedou gynekologové a profesionální tenisti.“
„Pravda,“ odpověděla Blair. „Ale jestli tě to uklidní, tak rozhodně stojíš nad zahradníky.“
Podala mi joint a její tvář ztratila výraz. Blair se obrátila do svého nitra. Pozoroval jsem ji, jak se pokouší dokončit myšlenku. V prostředku se ztratila a já věděl, že konce se hned tak nedobere.
„Blair?“
Zamrkala a vrátila se do pátečního večera na Central Park West.
„Promiň,“ omluvila se. „Kde jsme to skončili?“
„Byla jsi duchem nepřítomná. Já jsem seděl tady, díval se na tebe a myslel na jednu fotku.“ (str. 14)

 

Vyhrajte knihu Manželský sex

Během své praxe se rozvodový právník David Greenfield mnohokrát přesvědčil o tom, jak špatně a mnohdy až nechutně dopadá touha některých jedinců po úniku z nudy manželského sexu. On sám je v tomto ohledu naprosto spokojený, přesto, když dostane nabídku stát se milencem atraktivní fotografky Jean, začne o ní uvažovat. Jednalo by se o nevěru, i kdyby se jeho žena Blair přidala a užili si erotické chvilky ve třech? Stojí za to, splnit si svou celoživotní sexuální fantazii, i když hrozí riziko, že se tím pokazí dosud harmonický vztah?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Manželský sex vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Manželský sex
probíhá od 29. dubna do 12. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Manželský sex

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeManželský sex
Milostný román o sexu

Kornbluth, Jesse

Domino, 2016

Vyhrajte příběh o útěku z nudy manželského sexu - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Danulka napsal:

    Včera došla v pořádku kniha Tři sestry, děkuji moc. Super čtení pro fanouška skupiny – tj.můj vnuk.Díky

  2. SvatkaT napsal:

    Dobrý den, dneska mi přišla moje již druhá vyhraná knížka. Moc za ni děkuji.

Napsat komentář