Zasoutěžte si o třicetiletou historii skupiny Tři sestry

Tri-sestry-perex
Kapela Tři sestry se řadí mezi nejznámější české kapely a na hudební scéně se objevuje už třicet let. Za tuto dobu absolvovali nespočet koncertů, večírků a v jejich minulosti najdete mnoho povětšinou rozverných historek, o které byste neměli přijít.

Třicet let na hudební scéně

Tri-sestry-ukazkaTři sestry patří k nejúspěšnějším českým kapelám a na hudební scéně působí třicet let. Za tu dobu si získaly už alespoň dvě generace publika, které přitahují nejen punkově laděné písničky, ale i svérázný životní styl skupiny v čele s činorodým kapelníkem Magorem a charismatickým frontmanem Lou Fanánkem Hagenem. Díky myriádám odježděných štací a odpitých večírků mají Tři sestry minulost i přítomnost bohatou na příběhy a historky, povětšinou rozverné.

Publicista a třísesterský „obecní kronikář“ Radek Diestler mapuje třicetiletou historii „souboru kreténů“ poctivě, ale nikoli s akademickou suchopárností. Začtete-li se do objemné knihy doplněné o desítky fotografií, nebudete ji chtít odložit z ruky. Je tu o čem vyprávět. Neboť tahle kapela se po celou dobu své existence pilně snaží naplňovat heslo: „…a aby tu Tři sestry zanechaly stopy!“

 

Tři sestry

30 let ve 30 obrazech (a 7×30 fotografiích)

Autor: Radek Diestler

Vydalo: nakladatelství Daranus
Počet stran: 464
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-87423-70-7

Přečtěte si více o knize Tři sestry, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prohlédnout několik stran z knihy: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Tři sestry

Již 30 let patří kapela Tři sestry mezi stálice české hudební scény. Během této doby se mezi jejich početný zástup fanoušků zařadila už druhá generace a jejich alba přitahují nejen punkové fanoušky. V textech jejich písní se odráží také svérázný životní styl členů kapely a právě díky němu je historie skupiny bohatá na příběhy a historky, které jsou většinou rozverné a pobaví nejen skalní fanoušky. Přečtěte si je a uvidíte sami.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tři sestry vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tři sestry
probíhá od 26. dubna do 2. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 biografické knihy Tři sestry

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři sestry
30 let ve 30 obrazech (a 7x30 fotografiích)

Diestler, Radek – Tři sestry

Daranus, 2016

Napsat komentář