Zasoutěžte si o moderní bajky o síle přátelství

Presco-dle-vyberu-perex
Jak důležité je mít pravé přátele a v případě nouze se nehádat, ale spolupracovat? To vám ukážou tři postavičky ve dvou příbězích, u kterých se děti mohou nejen pobavit, ale také poučit. Uvidíte, že jejich bláznivá dobrodružství rozesmějí i vás.

Medvěd, los a bobr jsou tři přátelé, kteří mají společnou zálibu v dobrodružství. Ale ať už se pustí do sjíždění řeky, nebo se vydají na výlet do divočiny, vždy se jim díky jejich bláznivým nápadům postaví do cesty nějaký problém. Musí proto spojit své síly a společně se s ním poprat. Co všechno je na cestách potká? To si přečtěte společně s dětmi. Právě nyní mají navíc tři z vás šanci vyhrát obě knihy nebo jednu z nich v soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Výlet do divočiny

Vylet-do-divociny-ukazkaKniha Výlet do divočiny vypráví příběh o třech nerozlučných kamarádech medvědovi, losovi a bobrovi, kteří vyrazili na výlet do hor. Putovali údolím, travnatou loukou, přebrodili řeku a dostali se přes hluboký kaňon. Brzy se jim ale zdálo, že je cesta nudná a že prožívají málo legrace. Medvěd, los a bobr byli moc soutěživí, a proto uspořádali závod na vrchol hory. Jak bude jejich výlet probíhat a nezmění se nevinný nápad v záchrannou akci?

Autor: Nicholas Oldland

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 32
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-870-3404-0

Přečtěte si více o knize Výlet do divočiny a náš článek.

 

Hurá na řeku

Hura-na-reku-ukazkaHurá na řeku je moderní bajka plná humoru, zábavy a velkého dobrodružství. Hlavní hrdinové příběhu, medvěd, los a bobr, jsou nejlepší kamarádi, i když se občas na něčem neshodnou. Jednoho slunečného dne podniknou společný výlet na kánoi. Ze začátku se to zdá jako dobrý nápad, do doby, než se naši hrdinové nemohou dohodnout, kdo kánoi bude kormidlovat a na které straně budou pádlovat. Když se nakonec dostanou do zpěněných peřejí a narazí na skály – hádají se ještě víc! Dokážou se domluvit alespoň na tom, jak se zachrání?

Autor: Nicholas Oldland

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 32
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-870-3402-6

Přečtěte si o knize Hurá na řeku více a nezapomeňte ani na náš článek.

 

Vyhrajte knihy Hurá na řeku a Výlet do divočiny

Moderní bajky pro nejmenší čtenáře od 3 do 7 let dětem přiblíží to, jak jsou v životě důležití přátelé. Pouze týmová spolupráce totiž hlavním hrdinům vždy pomůže dostat se z nesnází, které je potkají na jejich cestách za dobrodružstvím. Neváhejte a pusťte se s medvědem, losem a bobrem do sjíždění divoké řeky, nebo se s nimi vydejte na výlet do divočiny. Díky knihám Nicholase Oldlanda, které jsou navíc plné obrázků, se vaše ratolesti nejen zasmějí, ale hlavně přiučí, jaké chování je správné.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát knihy Výlet do divočiny a Hurá na řeku. První výherce získává oba tituly, druhý obdrží knihu Hurá na řeku a třetí dostane Výlet do divočiny. Stačí, když u soutěžní otázky zvolíte jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Výlet do divočiny a Hurá na řeku
probíhá od 17. dubna do 1. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 4 knihy Hurá na řeku a Výlet do divočiny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVýlet do divočiny

Oldland, Nicholas

PRESCO GROUP a.s., 2015

zobrazit info o knizeHurá na řeku

Oldland, Nicholas

PRESCO GROUP a.s., 2015

Napsat komentář