Zahrajte si o politický thriller o kokainové válce

Kobra-perex
Když ve washingtonské čtvrti Anacostia v zapadlém bytě zemře mladík, nikoho by nenapadlo, že jeho smrt může vyvolat válku mocností. Mladík byl další obětí bílého prášku s názvem kokain a snaha o zničení obchodu s drogami právě začíná.

Boj proti kokainovému průmyslu

Mistr politického thrilleru Frederick Forsyth opět ve skvělé formě!

Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surovin, tentokrát půjde o prostý bílý prášek zvaný kokain. Na jedné straně neúprosný a pohádkově bohatý kolumbijský Kartel, který pašuje stovky tun této omamné látky na americké a evropské trhy, na straně druhé supertajný projekt s krycím názvem Kobra, který mu má jeho nekalou činnost překazit. „Je vůbec možné kokainový průmysl zničit?“ ptá se americký prezident šéfa tohoto tajného projektu. A Frederick Forsyth ve svém novém románu přináší odpověď.

Audiokniha obsahuje politický thriller, jehož autorem je Frederick Forsyth. Čte Jan Hyhlík.

 

Kobra

Autor: Frederick Forsyth

Vydalo: nakladatelství Tympanum
Interpret: Jan Hyhlík
Délka: 12 hodin 29 minut
Vydáno: 3/2016

Přečtěte si více o audioknize Kobra, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Frederick Forsyth (1938) je britský spisovatel a novinář a narodil se 1938 v Ashfordu. V sedmnácti letech utekl do Španělska, protože ho okouzlilo toreadorské řemeslo; studoval tam na granadské univerzitě a po návratu domů se stal nejmladším pilotem Britského královského letectva. V necelých dvaceti letech se rozhodl pro dráhu žurnalisty. Na sklonku šedesátých let pobýval v Africe, kde coby zpravodaj BBC a poté novinář na volné noze sledoval vleklý vojenský konflikt v Biafře, jejž pak zachytil ve své prvotině Příběh Biafry. Jako reportér agentury Reuters pracoval nejprve v Paříži a později se věnoval východnímu Německu a Československu. Zkušenosti, které ve zpravodajských kruzích získal, jej přivedly k napsání knihy, jež svého autora proslavila doslova po celém světě – také česky byl Den pro Šakala poprvé publikován již po čtyřech letech od originálního vydání v roce 1971. Následovaly romány Spis ODESSA, Žoldáci, Ďáblova alternativa, Čtvrtý protokol, Vyjednavač, Mistr klamu, Boží pěst, Ikona, Fantom Manhattanu. Pět jeho nejnovějších knih nyní vychází v audioknižní podobě: Seznam smrti, Kobra, Mstitel, Afghánec a svazek povídek Kvintet.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Kobra

Čím byl mladý muž, který zemřel v nejhorší washingtonské čtvrti Anacostia, tak zajímavý? Proč zrovna jeho smrt odstartovala válečné tažení proti drogám a kolumbijskému Kartelu? To si pojďte poslechnout v audio verzi knihy oblíbeného anglického autora Fredericka Forsytha, kterou namluvil herec a dabér Jan Hyhlík. Uvidíte, že až se do sebe pustí Kartel a lidé ze supertajného projektu s krycím názvem Kobra, nebudete moct samým napětím ani vydechnout.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Kobra vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Kobra
probíhá od 12. do 25. dubna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Kobra

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKobra
Audiokniha

Forsyth, Frederick

Tympanum, 2016

Zahrajte si o politický thriller o kokainové válce - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. opice1956 opice1956 napsal:

    Myslím, že v soutěži o tuto knihu není ani jedna z odpovědí správná …

Napsat komentář